luni, 14 noiembrie 2011

46. "Matthew's Love" / L’amore paterno di Mattew

Episodul 46: Iubirea lui Matthew

Photobucket

Am intrat in linie dreapta...si mai sunt 5 episoade (cu acesta) din povestea animata a Annei din Green Gables. Nu am sa va mint - vor fi si momente foarte foarte triste, mai ales daca v-ati atasat de personaje si va place aceasta poveste. Astazi insa avem un episod foarte frumos si linistit.
Rezumatul il gasiti dupa episodul in limba italiana ( pentru a nu incarca prea mult prima pagina voi adauga functia mai mult / more imediat dupa episodul in limba japoneza, cu subtitrare in engleza). Vizionare placuta !

46. "Matthew's Love"



via youtube

46. L’amore paterno di Mattew
versiune in italiana indisponibila momentan

Rezumat:
Anne se trezeste fericita in camera sa din Green Gables, recunoscatoare ca poate sta acasa inca 3 luni pana cand urma sa plece la universitate. Este trezita din visare de Marilla care o cheama la masa. Alaturi de ei se afla si Martin - noul ajutor de la ferma.
Anne termina de mancat si dupa ce pleaca Matthew o intreaba pe Marilla cum ii mai este acestuia. Aceasta ii raspunde ca a mai avut probleme si dupa vizita Annei din iarna, dar si-a revenit de fiecare data. Marilla deasemenea se resimte si se gandeste sa mearga sa vada un specialist, mai ales pentru ca migrenele nu ii dau pace si nu mai vede nici cu ochelarii aceaia bine. Anne ii spune ca atata timp cat ea este acasa se poate odihni. In timp ce spala vasele, Marilla ii spune ca e mandra de realizarile sale la invatatura si ca este o fata atat de sensibila si buna.
Dintr-odata apare doamna Lynde. Aceasta spune ca banca Abbey este pe cale sa dea faliment. Marilla o trimite pe Anne sa il aduca pe Matthew, dar ii atrage atentia sa nu ii zica nimic. Cand ajunge acesta acasa,  Marilla ii spune sa scoata banii, doamna Lynde fiind de aceeasi parere. Totusi Matthew, caruia domnul Russell si domnul Abbey ii spusesera ca nu trebuie sa isi faca probleme se gandeste ca nu sunt probleme. Pentru ca si Anne auzise ceva de la doamna Barry dar nu intelesese nimic, Matthew pleaca sa discute cu domnul Bryan. Marilla il sfatuieste sa scoata banii pentru ca nu este timpul sa fie loyal acum.
Ajuns acasa la domnul Bryan, Matthew afla de la acesta ca nu are de ce sa isi faca probleme. Domnul Bryan era unul dintre managerii bancii si dupa ce ii spune ca au avut intr-adevar cateva probleme in trecut, il asigura ca acum sunt doar speculatii menite sa ii faca rau domnului Abbey. Apoi il felicita pentru Anne.
Intors acasa, Matthew le spune despre ce este vorba. Marilla ii spune ca macar sa scoata jumatate din bani, dar acesta raspunde ca nu este cazul si pleaca la lucru.
Dupa ce termina treburile, Anne pleaca in padure sa se plimbe. Culege un buchet de violete si merge la scoala, apoi la lac, apoi la bisera si in cele din urma la doamna Allan. Aceasta o felicita pentru reusita. Anne insa se gandeste ca Marilla si Matthew au imbatranit si simte ca ar trebui sa ramana sa ii ajute. Doamna Allan ii spune ca o intelege si o sfatuieste sa mearga la facultate, pentru ca altfel ar regreta.
SearaAnne se intalneste cu Matthew si isi vede vitelusa. Ii spune lui Matthew sa se menajeze si se gandeste  ca daca ar fi fost baiat l-ar fi ajutat in gospodarie, dar Matthew ii zice ca nu ar schimba-o pe 12 baieti si ca ea a luat bursa la facultate, Anne a lui, fiica lui.
Frumusetea si calmul acelei nopti urma sa devina o amintire importanta din viata lui Anne.

Episodul urmator:
....


(Rezumatul este realizat de Rux - daca doriti sa-l preluati va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati sursa, multumim!) 

Actualizare video ianuarie 2018 

0 comments :

Trimiteți un comentariu