joi, 3 noiembrie 2011

39. "The Results" / La pubblicazione dei risultati

Episodul 39: Rezultatele

Photobucket

Rezumatul il gasiti dupa episodul in limba italiana ( pentru a nu incarca prea mult prima pagina voi adauga functia mai mult / more imediat dupa episodul in limba japoneza, cu subtitrare in engleza). Vizionare placuta !

39. "The Results"



via youtube

39.  La pubblicazione dei risultati

versiune in italiana indisponibila momentan

Rezumat:
Dupa doua saptamani urmeaza sa se afiseze rezultatele iar fetele se aduna la posta pentru a vedea daca a aparut ziarul. Charlie si Gilbert observa caruta postei si imping pentru a ajunge mai repede. Angajatul de la posta scoate un ziar si se uita pe el, dar nu se  publicase inca nimic. Moody era singurul care nu venise si isi facea de lucru. El se hotarase se astepte acasa rezultatul.  Dupa inca 3 spatamani cei sapte inca mai asteptau rezultatul. Anne era la capatul rabdarii asa ca o vizita pe doamna Allan si ii povesti cum toti sunt nelinistiti pentru ca ar fi trebuit sa apara rezultatele.
Doamna Allan ii spune ca nu este bine sa se ingrijoreze pentru ca oricum nu poate schimba nimic si ca ar trebui sa se bucure de vacanta si  o sfatuieste sa isi faca de lucru si sa nu mai mearga la posta si asa timpul va trece mai repede.
Anne se intoarce acasa si nu poate manca. Marilla isi face griji pentru ea. Ii da acelasi sfat ca si doamna Allan. Marilla ii spune sa mearga sa il ajute la fan pe Matthew si Anne este foarte incantata pentru ca mereu isi dorise sa faca asa ceva si profita de aceasta exceptie de la regula (fetele nu aveau ce sa caute la muncile pe care le faceau barbatii). Marilla aduce mancarea la camp si Anne mananca la umbra unui pom alaturi de Jerry si Matthew. Seara se intorc impreuna si Anne se aseaza in varful carului cu fan - in sfarsit se linistise si probabil oboseala de peste zi a facut-o sa nu se mai gandeasca la rezultate si sa manance bine si chiar sa adoarma fara sa se mai schimbe.
A doua zi merg la camp. Il intreaba pe Matthew daca si-ar fi dorit sa fie baiat, iar acesta ii spune ca dupa ce a venit la ei nu s-a mai gandit la asa ceva. Lui Anne ii face placere sa il ajute. Acesta ii spune sa nu se oboseasca si sa se si joace, asa ca Anne o ajuta pe Marilla sa adune rosii. Marilla merge sa vorbeasca cu doamna Lynde si Anne ramane sa pregateasca ceaiul. Ramasa singura isi reaminteste de rezultatele pe care le astepta. O vede pe Diana care alearga si flutura un ziar. Aceasta urca intr-un suflet la Anne care era paralizata de emotii. O anunta ca este prima, ca avusese aproape acelasi punctaj ca Gilbert dar numele ei era primul. Lui Anne ii tremura mainile cand aprinde lumanarea ca sa vada rezultatele- intrase cu 99 de puncte si era prima din toata insula. Diana primise ziarul cu o zi inainte ca acesta sa ajunga la ei, pentru ca il adusese tatal ei, asa ca dupa ce se uita la rezultata o insoteste pe Anne sa dea vestea buna lui Matthew si celorlalti. Si doamna Lynde si Marilla se aflau in apropiere si se grabesc sa vada ce s-a intamplat . Toata lumea o felicita si sunt fericiti ca le face cinste. Anne si Diana alearga sa le spuna vestea cea buna. Marilla si Matthew sunt foarte fericiti.
Elevii s-au adunat la casa pastorului unde doamna Allan facuse o petrecere pentru ei. Ii felicita pe toti. Beau un ceai impreuna si toasteaza pentru viitor. Si domnisoara Stacy le trimisese o telegrama in care ii felicita pe toti. Pastorul si doamna Allan le reamintesc sa fie recunoscatori.
In acea seara Anne s-a rugat fiind recunoscatoare pentru trecut si plina de speranta pentru viitor.

Episodul urmator:
Concertul de la White Samds...


(Rezumatul este realizat de Rux - daca doriti sa-l preluati va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati sursa, multumim!) 

Actualizare video ianuarie 2018 

0 comments :

Trimiteți un comentariu