vineri, 18 noiembrie 2011

Atelierul - SWAP II


Anul acesta am aflat din timp despre Swap-ul de Craciun organizat de Revista Atelierul, asa ca m-am inscris si eu. Mi se pare o idee grozava!!! Sper sa ne distram foarte bine cu totii si, daca va place sa daruiti, aceasta este o oportunitate pe care sa nu o lasati sa scape. In plus este o adevarata provocare!!! Cand ma gandesc ca trebuie sa astept pana pe 5 decembrie sa aflu pentru cine va trebui sa mesteresc un cadou.... :D.
Sper sa va fi facut si voua pofta de joaca.. si nu uitati de concursul nostru - gasiti link catre el in bara din stange:)!!!!

4 comments :

Amy spunea... [Raspunde]

mie imi place mult de tot sa daruiesc, dar atat de scurt este timpul... si daca nu place? :)

copilarim spunea... [Raspunde]

da.. asa e .. timpul e scurt. dar ai timp sa iti faci o idee daca te uiti cam ce se cauta in lista de persoane inscrise pana pe 5 decembrie cand afli cui ii faci cadou. De fapt asta e si ideea ca poti studia cam ce se doreste si sa adaptezi la ceea ce faci tu.:)) Dar ai dreptate sport extrem scrie pe mine.. M-am inscris aici (si nu-mi pare rau, sper doar sa placa persoanei ce voi face si sa termin in timp util), am lucrat pentru un proiect caritabil si sper saptamana viitoare sa pot trimite lucrurile acolo... hmmm azi am facut cont pe crafty:))... si m-am apucat sa fac brad cu module origami... iti multumesc apropo pentru idee.... :)) vai ce mi-ai facut:))!!!

Amy spunea... [Raspunde]

:)) draga de tine, si tu esti contratimp. vrem sa facem multe in asa scurt timp si mai ales observ ca vrem sa multumim cat mai multe persoane. tot ptr un proiect caritabil am facut si eu cercelusii.
rux, bradutul origami l-am facut in 4 zile. bineinteles ca nu am lucrat doar la el.

copilarim spunea... [Raspunde]

E bine:D!!

Trimiteți un comentariu