luni, 28 noiembrie 2011

Esarfa "Elena"


Hello!!
O saptamana frumoasa va doresc:)... Este de fapt o saptamana speciala, jumatate toamna- jumatate iarna! Pe 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei - stiti voi, se pune grau, si daca nu stiti: Reminder - grau (de anul trecut). Apoi, pe 1 este ziua Romaniei:)! Alt prilej de sarbatoare si.. incepe oficial iarna:D. 
In ton, incep si eu saptamana cu o esarfa tricotata. I-am pus numele Esarfa Elena, pentru ca modelul este unul nascocit de bunicuta mea cea talentata. Ador modelul acesta... este minunat. Poate fi mai larg, sau mai strans... si da bine pe orice fel de fir:D!
Esarfa face parte din lucrusoarele pe care le donez magazinului virtual caritabil  Daruind vei Dobandi. Este tricotata cu multa dragoste din fir acril subtire, rosu inchis. Are lungimea de 105cm, 120 cu franjurile. Acestea sunt facute tot din acril, dar o noanta mai aprinsa. Intre timp am mai facut o esarfa pentru Mami - dar nu am rezistat pana la Mos Nicolae si i-am dat-o vineri - incorigibila sunt..... pfffff. La fel s-a intamplat si cu manusile si sapcuta pentru tata.... imaginati-va ca acum iar am ajuns de unde am plecat.. bat sarbatorile la usa si eu nu am reusit sa fac mare lucru:)). Va trebui ce mai lucrez sa ascund...:)))




Fie ca va ajunge la o domnisoara sau la o fetita, sper sa ii poarte noroc si banutii sa il ajute pe cel care are mare nevoie de ei!!

4 comments :

Cora Bogdan spunea... [Raspunde]

Este superba. Plina de viata si optimism. Felicitari!!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

Merci:)!!

Amy spunea... [Raspunde]

superb si pare si pufos si calduros. sa fii sanatoasa!

copilarim spunea... [Raspunde]

;) Merci mult Amy, sa fie!! si tie iti doresc la fel:)!

Trimiteți un comentariu