marți, 29 noiembrie 2011

Layout-ul de noiembrie:)

Photobucket
Wow!!! A mai trecut o luna!!! Nu-mi vine sa cred... cand?:) Cum zboara timpul!!
Dragii mei, iata ca se termina si toamna anului 2011. am sarbatorit-o cu drag si noi pe blog cu cele trei variante de layout, sau hainute. 
Iata ce schimbari ne-a adus noiembrie:
- cromatica pe care am folosit-o pe mine m-a dus cu gandul la toamna tarzie, desfrunzita... a ciocolata calda ...si sa nu uitam de bruma de dimineata, care pe vremea copilariei ne facea sa ne zgribulim si sa mergem cu pasi repezi si usor aplecati spre scoala... ; imi aminteste de vremurile cand intram la ore la 7.30 dimineata, un "pui de om", nu cu mult mai inalta de cat sunt acum, dar cu mult mai sprintena si usoara de ani si constrangerile ...sociale:)), care odata cu varsta te apasa tot mai mult. Cine spune ca dupa ce termini scoala, incepand cu facultatea mai ales esti in sfarsit liber??... Sa va spun ceva copii!! Liberi sunteti cu adevarat acum! Traiti-va copilaria si bucurati-va din plin de ea, pentru ca aveti tot timpul sa fiti adulti mai tarziu:P!!
- o alta schimbare au constituit-o butoanele:P! Am mai avut o tentativa tot toamna, anul trecut si in sfarsit am reusit sa le readuc pe blog. Probabil le voi si pastra in aceasta varianta mai mult timp, daca nu voi reusi sa le inlocuiesc (din lipsa de timp - timpul o constanta in acest articol si nu numai... lol)
- am adaugat si pagini noi in meniu! sau sa spun ... meniuri? Da, ar fi mai corect! Puteti naviga mai usor folosind meniul principal de sus si cele "secundare" din stanga. 
-am schimbat si fonturile! Si sper sa va placa pentru ca vor mai ramane ;)).
Ar mai fi de zis, de povestit, dar constanta articolului (da, da de timp este vorba) ma trage de maneca sa ma intorc la treaba asa ca ma grabesc:)!! Va las cu particele din layout mai jos - apropo mi-a placut foarte mult ideea acelor linii pe fundal, sper ca si voua... sunt chiar curioasa ce idei vor ramane pentru urmatorul layout si cum se vor concretiza.. hmmm tableta grafica imi face cu ochiul:))! V-am pupat!



0 comments :

Trimiteți un comentariu