marți, 1 noiembrie 2011

Caiet de amintiri - Amy (AmyCrafts)

Cu Amalia - Amy (AmyCrafts si Casuta Copiilor ) nu ne cunoastem de foarte multa vreme, dar parca ne-am stii dintotdeauna, cel putin eu asa simt. Vom inaugura noul format al caietului nostru de amintiri astazi, impreuna, asa ca va invit sa dati click pe filele de mai jos :





Amy iti multumesc ca ai completat in caietul nostru! Imi place foarte mult amintirea, mai ales ca se afla si o anumita creatie cu trandafiri portocalii in ea (nu spun care..lol).

9 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Frumos,frumos!Amy e o dulce!
Va pup cu mult drag pe toate.

vavaly spunea... [Raspunde]

Foarte faina ideea acestui caiet cu amintiri, e atat de nostalgic dar si cuprinzator.
Draga Amy, am citit cu interes tot ce ai raspuns, de parca as fi citit un interviu cu tine si despre tine. M-am amuzat de raspunsurile hazlii si ti-am regasit sperantele stiute in altele. Primul interviu din cariera ta:) . Bravo Ruxi pentru initiativa. Laudabila.

Loredana spunea... [Raspunde]

Foarte frumos caietul vostru de amintiri. deosebit!
Barney e si preferatul fetitei mele!

copilarim spunea... [Raspunde]

Va asteptam si pe voi daca vreti sa completati in micul nostru caiet! Exact asa l-am si vrut sa fie: o combinatie de caiet de amintiri ca pe vremuri, cu oracolele de mai tarziu, o particica din "flori fete filme si baieti"- asa ca sa ne reamintim si un strop de interviu:)!
Ma bucur mult ca va place ideea :P

Copiisimame spunea... [Raspunde]

Inseamna ca vom participa si noi negresit.

copilarim spunea... [Raspunde]

Va asteptam cu drag!:)

Amy spunea... [Raspunde]

Nu stiu, in ultima vreme am tot repetat "Iubesc sa...". Se pare ca sunt intr-o dispozitie euforica din moment ce tot iubesc sa...
Deci, asadar si prin urmare, ma repet: Iubesc acest gen de amintire si sunt asa bucuroasa ca am completat si eu in caietul vostru de amintiri, in cel mai frumos caiet de amintiri. Multumesc pentru prietenia voastra. Si eu simt ca ne cunoastem de muuult. :)

Multumesc fetelor pentru cuvintele dragute. Sunt curioasa sa va vad si amintirile voastre.

Maria Matei spunea... [Raspunde]

Nu cred sa fi vazut de curand un gest de prietenie mai frumos! M-ati induiosat toate cu minunatele voastre idei, cuvinte si emotii! Va imbratisez cu drag! Sunteti minunate: suflete sensibile si spirite inalte, talentate! Felicitari din toata inima pentru ca in inimile voastre inca mai copilariti!

copilarim spunea... [Raspunde]

Nu va pot descrie bucuria pe care o simt. Mi-am dorit ca acest caiet de amintiri virtual sa ne apropie si mi s-a indeplinit dorinta:)!! Va multumesc!!

Trimiteți un comentariu