duminică, 6 noiembrie 2011

Broscuta lui Dodo

Astazi nu voi reusi sa va aduc o poveste animata pe blog... Probleme cu doamna toamna si vremea schimbatoare:). Dar ma revansez, promit. Nu las o zi fara sa va scriu cateva cuvintele si sa va arat ceva dragut, mai ales ca este duminica!
Asa ca iata am reusit sa urc cetave poze cu Dodo - nazdravanul nostru canis, si broscuta primita cadou de la Ralu. Si pentru ca totusi este nevoie si de o poveste iata povestea ei:
Se facea ca in septembrie Dodo urma sa isi sarbatoreasca al 9lea an de viata - mamicile sale hotarand ca 7 septembrie este ziua lui. Dodo este un nazdravan sarbatorit in fiecare zi, dar era nevoie de o zi de nastere, pentru ca atunci cand a venit in viata noastra. pe 21 noiembrie 2002, avea deja 2 luni si un pic. Asa ca in septembrie, Dodo a primit o broscuta speciala: cu mingiuta, cordonel pe post de manute, piciorute moi si un cap amuzant care "oracaie piuit". Din prea multa iubire, broscuta a ramas intai fara cap, apoi fara un picior.. si cand a suferit un accident major de gaurire a mingii, a trebuit intervenit serios si s-a ales cu un corp rosu, crostata din lana. Si astfel cei doi sunt in continuare buni amici de joaca, parca si mai buni decat inainte. 


Inainte de accident broscuta avea pe post de corp o minge - ca cele de tenis, impaslita usor. mai jos puteti vedea ceva din ea, in timp ce lucram. Iar la final voi adauga o poza cu broscuta "lafaindu-se" pe dodo care dormea si visa frumos. Voi va reparati jucariile?:)




6 comments :

Amy spunea... [Raspunde]

Dodo al vostru parca este o perna pufoasa. imi vine sa dorm pe el. Broscuta este o mare scumpa! Cine a facut broscuta? Imi dai si un link? :D

copilarim spunea... [Raspunde]

Amy sa stii ca asa e Dodo... chiar iti vine sa dormi pe el:)). Broscuta a primit-o de la ralu, i-a adus-o din tari straine. Dar iti pot spune cum cred eu ca este facuta: o minge de tenis (desi pare mai slaba calitativ ca o minge de tenis) gaurita prin care este trecuta acea sfoara; apoi noduri la capetele sfoarei. Mingea este impaslita... are un fel de fetru ffffff subtire lipit pe ea - acum nu se mai vede pentru ca am imbracat-o eu in snur crosetat. De minge erau prinse cele doua picioare si capul. Materialul este unul destul de subtirel dar pana acum a rezistat. In cap are ceva care piuie cand apesi. Gura si limba sunt cusute, la fel ochii facuti tot dintr-un fetru.
Ce am facut eu la broscuta a fost partea de snur rosu care acopera mingea "ranita la datorie" si prinde capul si picioarele pentru a nu mai fi desfacute de corp.hihi

kiddo spunea... [Raspunde]

Dodo e asa de dragalas, iar broscuta tare draguta! Se vede ca sunt buni prieteni:)

copilarim spunea... [Raspunde]

da! desi preferata lui Dodo este tot "mingea fas fas" pe care i-am facut-o acum un an si surprinzator se tine foarte bine mingiuta;))

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

aha, deci tu ai imbracat atat de frumos broscuta!

copilarim spunea... [Raspunde]

pai nu era pacat sa o aruncam? acum are jucarie noua:D si o poate smotoci in voie;))

Trimiteți un comentariu