miercuri, 30 noiembrie 2011

Heide's Little Angel

http://copilarim.blogspot.com/
Va mai amintiti de felicitarea Vielen Dank, Heide! :) Atunci cand  a plecat la destinatar nu a plecat singura ci insotita de o cutiuta micuta care avea inauntru.. un ingeras. Daca acesta va va parea cunoscut este pentru ca am mai vorbit despre un ingeras de curand: Decoratiune Ingeras amigurumi . Va povesteam si atunci ca am realizat trei ingerasi (pana acum) amigurumi ce pot fi folositi ca decoratiuni pentru bradul de Craciun si nu numai. Acesta este ingerasul blond cu codite pe care l-am realizat pentru Heide.:)
Stiu sigur acum ca i-a placut si ma bucur mult!! 
Modelul este realizat de mine, pot sa fac ingerasii personalizati (si asa cum am mai zis, un astfel de ingeras poate fi premiul cel mare la concursul nostru Concurs: Impodobim bradul (editia a II a).)
Ingerasul are 6 cm si este realizat din bumbac si acril. Are doua margelute cusute ca ochi si aura era realizata din sarma de modelaj aurie. Panglica de organza care impodobeste cutiuta poate fi folosita pentru a prinde ingerasul in brad:).




Aripile ingerasului sunt atasate de corp, la fel ca si rochita. Umplutura este din bumbac, dar se poate realiza si din fibre eco - umplutura de perna.


Daca va doriti si voi un astfel de ingeras, veti putea sa gasiti unul in magazinul online caritabil  Daruind vei Dobandi, candva saptamana viitoare sau participand la concursul nostru Concurs: Impodobim bradul (editia a II a). Ingerasul va veni asa cum v-am mai spus ambalat intr-o cutiuta realizata manual, din carton colorat si ornata cu fulgi, dantela si o panglicuta de organza. Fiecare cutiuta este unicat:




0 comments :

Trimiteți un comentariu