sâmbătă, 22 aprilie 2017

Bucuriile de peste an - Aprilie 2017 -


Buuuna!
Iata-ne la cea de-a patra editie a bucuriilor din acest an. 😌 Pentru ca luna trecuta nu am reusit sa promovez deloc bucuriile, v-am pregatit o surpriza la finalul articolului. 👧 Cat despre editia de luna aceasta... ma gandesc la un tablou micut mixed media.

💙 Cum participati: va inscrieti in colectia de mai jos, adaugand link catre bucuria despre care vreti sa povestiti. Puteti sa inscrieti oricate bucurii vreti, dar nu uitati sa faceti articole separate pentru fiecare  in parte :).
💖 Ce fel de bucurii pot participa: de la un zambet oferit cuiva drag intr-o poza, la bunatati pregatite cu multa iubire, la mici lucrusoare facute de mana, la desene etc.
💚 Perioada in care se pot face inscrieri:  22-29 aprilie (23:55)
(Atentie! Puteti inscrie in fiecare luna articole publicate incepand cu prima zi din luna respectiva - chiar daca perioada este 22- penultima zi din luna ).
💛 Ce pregatesc in aprilie pentru voi? Un tablou micut mixed-media (altul decat cel din imagine) - pe care il veti putea vedea pe 30 aprilie, cand va fi ales automat, de catre broscuta Inlinkz, castigatorul.
💜 Cand se expediaza premiile? O data la trei luni, daca nu reusesc mai repede :)
[martie-aprilie-mai probabil in iunie]




💟
Nota: Daca ai castigat bucuria si vrei ca luna viitoare sa oferi si tu o mica surpriza, creata cu drag, da-mi de veste pentru a putea pune la cale impreuna urmatoarea editie. Aceasta nu este o obligatie, desigur! 😊
 💟💟
Surpriza!! Pana pe 29 aprilie puteti inregistra si bucuriile de pe luna martie - am redeschis optiunea, deci mai aveti o sansa. Singura conditie este sa fie o bucurie din luna martie a acestui an si desigur sa aiba articolul ei dedicat :).

0 comments :

Trimiteți un comentariu