luni, 10 aprilie 2017

#17 Mai aproape de Farmecul Naturii.


„Am să vă spun copii povestea” .... așa începea un cântecel pe care îl cântam în copilărie. Îmi plăcea tare mult; unoeri mă surprind fredonându-l încet. Primăvara este veselie! Anotimpul renașterii, al începuturilor pline de sevă, al prospețimii. Anotimpul în care frumusetea si încrederea  își găsesc aliați de nădejde pentru a le face să strălucească mai mult ca oricând.

Natura ni se descoperă pe etape: boboci, flori, frunze, strălucire, rod, fructe.. Un fel de avanlașă de sevă a vieții, în care parcă mi-aș dori să plutesc, să îmi alint și hidratez pielea după iarna aspră, să îmi scufund părul în sursa supremă a ingredientelor naturale ca apoi, scuturându-l ușor sub picuri de ploaie, să îl usuc sub raze de soare.
Natura e bucurie, e viață, e un cântec cu farmec.

Afară cireșii japonezi s-au scuturat deja. Au înflorit însă merii și liliacul. Verdele copacilor și lalelele care se unduiesc în bătaia vântului mă fac să îmi doresc și mai mult să evadez undeva departe, în mijlocul naturii. Închid ochii și trag cu nesaț aer în piept. Imaginea muntelui, susurul izvorului, norii pufoși pe cer albastru. Aproape că reușesc să mă teleportez când.. sună telefonul mobil! Înapoi în realitate. 

Și totuși persistă în jurul meu acea impresie de învăluire a naturii. Poate că este efectul de catifelare  pe care noul săpun lichid Fresh Bambus și Ceai verde îl lasă pe piele. O piele frumoasă, catifelată, sănătoasă. Mă bucur de beneficiile extractelor naturale din compoziția lui și în sfârșit am un aliat împotriva apei de la robinet, tratată cu clor. În plus, în noua gama Farmec există și șervețelele umede cu extract de bambus, numai bune de luat în călătorii.

Totul ține de alegeri, iar eu păstrez tradiția familiei și țin cont de ingredientele folosite în diferitele produse pentru îngrijire. Cu cât mai natural, cu atât mai bine!

În copilărie existau un alt fel de servețele umede - din hârtie, împachetate fiecare în ambalajul ei. Un produs românesc care îmi lipsește și pe care mi-ar plăcea să îl revăd. Dar cu Farmec niciodată nu știi ce surprize te așteaptă! Nu degeaba este o marcă de încredere cu o gamă completă de produse pentru întreaga familie!

Parcă special pentru primăvara aceasta și amintiri plăcute din trecut reinventate, m-a surprins cu  o surpriză plăcută și utilă: șamponul Clasic Urzică și Grâu.


Îl foloseam cu drag (și spor) și mă bucur să îl redescopăr în formula îmbogătită cu proteine de grâu. Mai lipsesc picurii de ploaie și razele soarelui ca tabloul să fie complet. Și cine are un păr fericit dornic să strălucească de sănătate?
Optez pentru produse care să fie cât mai aproape de natură, de natural. Și, din fericire, mai ales în ultima perioadă, avem de unde alege! Există o gamă largă de produse ce au la bază ingrediente naturale, formule ușoare, hipoalergenice, ce ne fac viața mai ușoară și mai frumoasă. 
Chiar îmi face plăcere să îi ofer părului meu un meniu de special, de post: urzici cu grâu, de exemplu. Să vedeți ce ținută adoptă apoi! Și frumos, și sănătos și fericit !!
Jos pălăria - a venit primăvara :D.


 http://super-blog.eu/2017/04/07/proba-17-ingredientele-naturale-aliatele-tale-pentru-frumusete/

0 comments :

Trimiteți un comentariu