duminică, 16 aprilie 2017

Paste Fericit!!



Paste Fericit!! :)
Anul acesta nu am facut foarte multe pregatiri (nu am facut mai deloc). In afara de aranjamentul improvozat de mai sus, am mai scos din cutie cosuletul crosetat si hainutele pentru oua (si nu imi lipseste deloc partea cu vopsitul a 20 de oua ca apoi sa ma chinui sa inghit galbenusul tare ca piatra ... hahaha, ca sa nu mai vorbim de faptul ca vopseaua mai nou depaseste albusul si migreaza pana in galbenus.. Geeee!!!



Am scos si iepurasul creat de mine, iepurica roz si puiul din fetru. Dar nu i-am mai pozat ca ... nu i-am mai pozat. :) Ii gasiti pe blog daca va este dor de ei :D.
Am facut insa o fotografie matzisorilor primiti in dar de la parinti :). Mi i-au adus de la Covasna si mi-am reamintit ca de frumos era acolo cand eram mica. Totul impadurit - brazii de pe Valea Zanelor siiiiiii minunatul plan inclinat!! Deci eu nici acum nu pot intelege cum de au putut distruge Planul Inclinat. Numai ca obiectiv turistic (gen funicular) si merita intretinut si folosit. :( Ce pierdere.... ce pacat. Si trenuletul acela dragalas....



Asa ca am primit in dar de Paste un "snop" de matzisori, poze cu mestecenii de la Reci (pe telefonul lui Mami) - mesteceni pe care ii am pictati in tabloul primit la 18 ani :P.Siiiiii... am primit doua oua kinder enorme... care (mai sa fie ce ghinion) au fix aceeasi surpriza. Una i-o donez micului N :P.

Paste Fericit dragilor. Sa fiti sanatosi, sa fie pace si sa fim fericiti :)!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu