luni, 17 aprilie 2017

Sarbatoarea Pascala - Articole 2013 -


In 2013 iepurasii au fost la putere 🐰. Am creat un model simpatic si pe langa cei trimisi mi-am facut si mie o mini colectie. Am lucrat si cateva modele amigurumi. Cel mai mult mi-a placut narcisa - dar este un model complex si "consuma" destul de mult timp. 
Am creat si cosulete impletite - din hartie de revista / ziar si apoi vopsite cu acrilice. Foarte dragalase sunt aceste cosulete. Eu mai am 3 pe care le folosesc de atunci in continuu si sunt foarte utile si rezistente :).
Pe langa participarile la swap-uri si alte pregatiri am reusit sa fac si primul cozonac ca la carte (si sa depasesc momentul de care mi-era putin teama: "cimentarea" - adica acel moment cand framanti si ramai lipit in coca de ligheanul emailat.. hahahaha). Gasiti tutorialul pe blog, desigur! (in lista de mai jos, la tutoriale, sau la Bunatati).
Mi-am reamintit cu drag si de aceasta etapa frumoasa si cu multa nostalgie de gentuta pe care Rha a lucrat-o ca premiu pentru Provocari Verzi.
Vreau sa imi lucreze si mie ceva. Cred ca o sa trec la wishlist :)).
Lista articolelor despre Sarbatoarea Pascala si Florii, publicate in 2013: 
Lalele 
Felicitare calatoare - "vine Pastele !"
Iepurasii se pregatesc...
Cos impletit albastru - de Paste -
Patru iepurasi
Iepurasii origami
O .. narcisa:)
-  asteptand Invierea

Descopera articole pe aceeasi tema, din alti ani aici: Sarbatoarea Pascala. Pentru alte sarbatori poti accesa pagina Sarbatori . Iti multumim pentru ca ne citesti si ne sustii activitatea, pentru comentarii si sugestii :).

💓
Serviciul Inlinkz platit ne ajuta sa organizam colectiile noastre, pentru a va putea ajuta sa navigati mai usor, sa aveti si o imagine reper pentru articol. Pentru a putea continua sa il folosim ne puteti ajuta cu o mica donatie. In schimb, pe langa recunostinta noastra, va vom oferi o mica amintire creata cu drag, special pentru voi. Pentru mai multe informatii ne puteti scrie pe adresa de mail, pe care o gasiti pe blog, sau direct din casuta de contact. Multumim!!!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu