duminică, 2 aprilie 2017

Surpriza de la... Dela :)


De ziua mea am avut parte de foarte multe surprize. A fost o saptamana frumoasa, care de luni a inceput cu soare si veselie. Micul N a facut febra exact miercuri, ne-a dat emotii. Ii ies si maselutele, a prins si un pui de raceala. Tot tacamul. :)))
Cum ma jucam eu cu el (nu stiu daca v-am spus, dar cand vine aici e al meu clar - baby sitter scrie pe mine) cu o zi inainte, mi-a adus Ralu de jos de la posta un pliculet vesel, cu un desen tare tare dragut pe el.


 Cand mi-a spus ca vine din Spania, m-am gandit automat la Claudia. Si asa a fost! Am primit o scrisorica pe spatele careia erau doua bufnite simpatice ( micul N are in camera lui bufnitele, hehe) - mi-a fost tare rag sa o citesc. Pastrez toate scrisorile pe care le primesc si imi place sa le revad din can in cand.



Si, pentru ca stie ca imi place tare mult sa citesc, Claudia mi-a trimis si un semn de carte pentru colectie (sunt curioasa ce carte il va revendica). Imi place mult faptul ca are si o "linie" de masura pe spate. Cred ca il voi pastra pentru o carte de lucru de mana. :)

Am lasat la final laleaua. 🌹Am lasat-o la urma intentionat. Eu ador lucrusoarele cusute de Claudia. Am avut intenntia sa incerc sa fac si eu ceva, dar inca nu am avut suficient timp incat sa ma prind cum se lucreaza...:). Asa-i ca este minunata?

Multumesc tare mult draga mea!!!

ps: Blogul Claudiei.🌷

2 comments :

Dela Claudela spunea... [Raspunde]

sunt tare emotionata de cuvintele tale Rux... iti multumesc din suflet ca ti-ai facut timp sa vorbesti de mica mea atentie(care nu e suficienta pt cat de minunata esti tu)... iti urez din suflet numai succese in tot ceea ce-ti propui pt ca meriti!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Dela Dela draga mea, mi-ai trimis multa bucurie, nici nu ai idee cat de multa! te imbratisez si iti multumesc petru tot!! :*

Trimiteți un comentariu