marți, 18 aprilie 2017

Sarbatoarea Pascala - Articole 2014 si 2015 -


In 2014 am publicat doar un articol pe aceasta tema - in care prezentam colectia iepurasilor dragalasi. Nu ca nu as fi facut nimic, dar nu am avut timp sa documentez ce am facut. In 2015 am incercat sa recuperez cat e cat si am reusit sa povestesc putin mai mult - despre florile minunate pe care le-am primit, despre cum a decorat, despre felicitari si chiar am scris un articol pentru competitia SuperBlog in care pomeneam de Paste. (nu, nu am castigat nimic la acea proba.. dar a fost amuzant sa recitesc ce am scris - una dintre probele dificile de abordat, pentru mine).
In anii acestia am facut multa pasca - apropo. Cum faceam branzica de casa, cum hai inca o pasca...  sau briose. Nu, nu m-am ingrasat. Nici pe ai mei :P.





Lista articolelor despre Sarbatoarea Pascala si Florii, publicate in 2014:
Lista articolelor despre Sarbatoarea Pascala si Florii, publicate in 2015:

Descopera articole pe aceeasi tema, din alti ani aici: Sarbatoarea Pascala. Pentru alte sarbatori poti accesa pagina Sarbatori . Iti multumim pentru ca ne citesti si ne sustii activitatea, pentru comentarii si sugestii :).
💓
Serviciul Inlinkz platit ne ajuta sa organizam colectiile noastre, pentru a va putea ajuta sa navigati mai usor, sa aveti si o imagine reper pentru articol. Pentru a putea continua sa il folosim ne puteti ajuta cu o mica donatie. In schimb, pe langa recunostinta noastra, va vom oferi o mica amintire creata cu drag, special pentru voi. Pentru mai multe informatii ne puteti scrie pe adresa de mail, pe care o gasiti pe blog, sau direct din casuta de contact. Multumim!!!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu