sâmbătă, 15 aprilie 2017

Sarbatoarea Pascala - Articole 2012 -


2012 a fost anul mielutilor 🐑. Am crosetat mai multi mieluti amigurumi si o oita. Am desenat pornind de la un cerc oite, pui si iepurasi si am facut felicitari haioase (zic eu ) pe care le-am trimis cu ganduri bune sa aduca zambete si bucurie. Am lucrat un set pentru oua (cu fir rosu) ca premiu pentru provocarea speciala de Paste de pe Provocari Verzi.
A fost foarte dragut sa particip la un concurs foto cu tema sarbatorii de Paste. Personajul principal a fost o papusa Barbie din colectia mea si alaturi de ea s-au aflat papusele amigurumi si alte creatii crosetate. Cosuletul din cofraj a stat la loc de cinste pe masuta de sarbatori si, nu in utimul rand, am lucrat o bratara cu "urechi"ca premiu la un concurs organizat pe blog.




Lista articolelor despre Sarbatoarea Pascala si Florii, publicate in 2012: 
Oita
Puisor din fetru
Provocari verzi: "Cosulet cu flori"
Prima oaie..... 
Al doilea mielut:) 
Puisorii din gradina:) 
Mielutul auriu 
Easter card
Iepurasii nazdravani
Set pentru oua rosii
Puiul jongleur
Un mielut si.... doua oua?
Cosul cu flori
Trei prieteni si o urare
Paste Fericit!!
Participare la concurs foto - de Paste
O bratara cu... urechi!!


Descopera articole pe aceeasi tema, din alti ani aici: Sarbatoarea Pascala. Pentru alte sarbatori poti accesa pagina Sarbatori . Iti multumim pentru ca ne citesti si ne sustii activitatea, pentru comentarii si sugestii :).

💓
Serviciul Inlinkz platit ne ajuta sa organizam colectiile noastre, pentru a va putea ajuta sa navigati mai usor, sa aveti si o imagine reper pentru articol. Pentru a putea continua sa il folosim ne puteti ajuta cu o mica donatie. In schimb, pe langa recunostinta noastra, va vom oferi o mica amintire creata cu drag, special pentru voi. Pentru mai multe informatii ne puteti scrie pe adresa de mail, pe care o gasiti pe blog, sau direct din casuta de contact. Multumim!!!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu