sâmbătă, 1 aprilie 2017

Provocare cu StringArt

Buna!!
Tema # 54 " Tablou Stringart" este provocarea lunii aprilie :D. Zana Verde Fluturas si Steluta, cele doua prietene alaturi de care (re)descoperim diferite tehnici de lucru utilizand principiul 3R ne invita sa realizam tablouri :D. 
Sunt foarte curioasa ce veti alege: sa coaseti, sau sa bateti cuie si sa insirati ata. Zana a ales sa bata cuie - am inteles ca a gasit o bucata de lemn si s-a gandit sa impodobeasca veranda cu ea. Mai multe detalii insa gasiti in continuarea povestii pe Provocari Verzi:

http://www.provocariverzi.ro/2017/04/tema-54-tablou-stringart.html

Va puteti inscrie pana pe 25 aprilie la 23:55. Si, pentru ca tot vei vorba, inainte sa va arat premiile (:P asa pe post de stimulent..haha) sa stiti ca avem si o editie a Felicitarilor Calatoare de Paste. Va puteti inscrie pana pe 9 aprilie - cand asteptam si o poza cu felicitarea voastra pe mail - detalii aici:

- Felicitari Calatoare XVI -
(24 martie - 9 aprilie 23:55)
Asa... revenind la premii, luna aceasta avem doua kituri dragalase realizate cu ajutorul Micaelei :P. Si, petru ca eu va urma sa le expediez, voi trimite si cate un organizator / orar, insotit de un semn de carte.





 Va asteptam cu drag si cu voie buna!

ps: Premiile din perioada decembrie - martie vor fi expediate luna acesta (fara gluma)! Imi cer scuze petru intarziere, dar luna trecuta cand aveam in plan sa le trimit au intervenit cateva lucruri neprevazute care m-au impiedicat sa imi duc planul la bun sfarsit. Ma voi revansa cu un mic dar realizat din inima, pentru fiecare premiu in parte. Va multumesc!!


0 comments :

Trimiteți un comentariu