vineri, 14 aprilie 2017

Sarbatoarea Pascala - Articole 2011 -



Bine v-am regasit!
Este momentul sa organizez pe ani (si cu imagini) si aceasta rubrica de pe Copilarim. Am arhivat inca de la inceput articolele pe categorii, dar este posibil sa fi sarit cate unul (nu mai este mult si se vor face 3000 :P). Pentru ca se apropie Sarbatoarea Invierii, iata ne vom reaminti articole pe aceasta tema - de la bunatati pregatite cu drag, la diferite decoratiuni, felicitari, animatii etc.
In 2011 am lucrat o prima papusica amigurumi inspirata de un model de pe internet - o iepurica mititica. Un fel de cadou pe care mi l-am oferit, deobicei imi fac singura modelele, dupa cum bine stiti. Am urmarit cateva animatii frumoase, v-am povestit despre papusica mea Barbie de colectie si am scris povestea iepurasului de Paste  (si eu care eram convinsa ca am facut hainutele pentru oua in 2012... am inceput sa uit - de fapt am facut si in 2012 un set pentru a le oferi cadou 😊, ca premiu).




Lista articolelor despre Sarbatoarea Pascala si Florii, publicate in 2011:

Descopera articole pe aceeasi tema, din alti ani aici: Sarbatoarea Pascala. Pentru alte sarbatori poti accesa pagina Sarbatori . Iti multumim pentru ca ne citesti si ne sustii activitatea, pentru comentarii si sugestii :).

💓
Serviciul Inlinkz platit ne ajuta sa organizam colectiile noastre, pentru a va putea ajuta sa navigati mai usor, sa aveti si o imagine reper pentru articol. Pentru a putea continua sa il folosim ne puteti ajuta cu o mica donatie. In schimb, pe langa recunostinta noastra, va vom oferi o mica amintire creata cu drag, special pentru voi. Pentru mai multe informatii ne puteti scrie pe adresa de mail, pe care o gasiti pe blog, sau direct din casuta de contact. Multumim!!!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu