joi, 20 aprilie 2017

Sarbatoarea Pascala - Articole 2016 -


Yuhuu!
Am ajuns la anul trecut - 2016 - si nici atunci nu am reusit sa va povestesc chiar tot-tot ce facusem. pesemne ca trebui sa imi fac curaj anul acesta sa deschid laptopul vechi.......👏. Dar nu chiar acum, mai la vara. Sau la primavara... sau... da, cand o fi putin mai cald.
Printre altele, am reusit totusi sa va las doua cuvinte despre tutorialul cu iepurasi cusuti pe care l-am facut pentru Revista Atelierul. Am povestit despre filmuletul cu Lidia in Jurul Lumii (nu serialul pe care il stim noi din copilarie... e un super bonus pe care l-am descoperit relativ recent). Am mai colorat putin ( Oana a desenat o stampila si eu am aranjat-o pentru digital si m-am si rasfatat putin colorand-o si folosind-o pentru felicitare calatoare).
Am mai inventat un iepuras (mov) - dar cum era la Bucurii doar am povestit un pic despre el. Ah, da, si v-am povestit despre colacelul pe care il face Buni si e tare bun!
Si... am si desenat putin, amintindu-mi de copilarie - povestea acelui desen e foarte haioasa. Cand eram in clasele primare abia asteptam sa facem si noi la lucru manual tablouri din carpe... Uhhuuuu am facut un iepuras (ghinion! a iesit asa bine ca l-au oprit la expozitie - si acum sufar). Si era cam ca cel din desen. Plus un morcov in gura... pe fundal crem.




Lista articolelor despre Sarbatoarea Pascala si Florii, publicate in 2016:
Lidia in Jurul Lumii - Livada cu Ciresi (Film) 
Colorand la calatoare....
Colacel din aluat de paine
Cum coasem un iepuras?
Ce sa fie? Ce sa fie?
Paste Fericit!!

Descopera articole pe aceeasi tema, din alti ani aici: Sarbatoarea Pascala. Pentru alte sarbatori poti accesa pagina Sarbatori . Iti multumim pentru ca ne citesti si ne sustii activitatea, pentru comentarii si sugestii :).
💓
Serviciul Inlinkz platit ne ajuta sa organizam colectiile noastre, pentru a va putea ajuta sa navigati mai usor, sa aveti si o imagine reper pentru articol. Pentru a putea continua sa il folosim ne puteti ajuta cu o mica donatie. In schimb, pe langa recunostinta noastra, va vom oferi o mica amintire creata cu drag, special pentru voi. Pentru mai multe informatii ne puteti scrie pe adresa de mail, pe care o gasiti pe blog, sau direct din casuta de contact. Multumim!!!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu