luni, 3 aprilie 2017

#14 O cutie și mai multe bețișoare.

Trebuie să vă fac o mărturisire! Vă amintiți legenda aceea despre care am scris toamna trecută? M-ați tot întrebat dacă este adevărată, în timp ce savurați mâncare chinezească, iar eu sufeream la doar 100 de km distanță de capitală și apăsam într-o veselie butonul de unfriend. Ei bine nu este adevărată, am inventat-o. Poftă bună!!
Bun... exagerez puțin, n-am apasat butonul acela, dar nu mai lipsea mult. Chiar mă bucur că v-a plăcut legenda - am avut o sursă de inspirație pe măsură. Hei... totuși, vorbesc cu voi, ați putea face măcar o mică pauză, cât de un selfie cu acea cutie apetisantă!

N-am nicio șansă! De câte ori se întâlnesc și comandă mâncare chinezească la cutie, prietenii mei aproape uită că m-au sunat. Și cred ca fac lucrul acesta intenționat, doar că nu știu încă exact dacă pentru a împărți cu mine bucuria sau a îmi face poftă! Totuși, de fiecare dată aflu câte ceva nou și apoi în următoarele zile visez că sunt la București la premiera filmului făcut după legenda inventată după care luăm parte la un after party cu multă mâncare chinezească, desigur.

Zilele trecute mi-au povestit despre noua aplicație Wu Xing. Mi-am instalat-o și eu pe mobil. Poate - poate ajung în capitală până la sfărșitul lui aprilie și prind și eu promoția cu 15% discount la comenzile de pe aplicație. Păstrez cutia doar pentru mine și nu le dau nimic, uite-așa. Ok, ok... haideți că nu sunt chiar atât de lacomă. Îi sun, să îmi țină companie! Pe skype, desigur.

Cu gândurile acestea și visând la bețigașele primite cadou acum ceva timp, nerăbdătoare să plonjeze în cutia cu ”furnici” ( știți voi - Furnici în copac ) am purces ieri seară la culcare. Evident a urmat și visul: film, premieră.... Doar că de data aceasta apăreați și voi în el, așa că trebuie să vă povestesc.


Se făcea că am ajuns la București, mă pregăteam să plec la eveniment. Deodată sună cineva  la ușă și când deschid - un curier cu un pachețel. Pe pachet numele meu, la expeditor scria WuXing - Legenda.

Opa!!! mi-am zis și am deschis rapid cutiuța. Înăuntru o prăjiturică răvaș. Nu am apucat să o gust că a dispărut ca prin minune, lăsând în urma ei hârtiuța pe care scria:

”Cine-mparte,
Parte își face!!
Share your box !!„
Cum am terminat de citit m-am trezit cu telefonul în mână finalizând o comandă absolut delicioasă (nu vă spun ce, pentru că nu vreau să salivați pe tastatură, să stricați laptopul, pc-ul sau device-ul de pe care citiți și să pierdeți cumva finalul) pe noua aplicație Wu Xing. Cât ai spune ”Gloria nu este a celor neînvinşi, ci a celor care se ridică după fiecare lovitură.” în chineză (nu de alta, dar este un proverb chinezesc, autentic) a și sunat la ușă curierul (același ca și mai devreme) și a adus o cutie aburindă cu mâncare.

N-am apucat să îi mulțumesc că m-am trezit în fața laptopului, iar cutia s-a deschis singură, învăluind atmosfera cu arome îmbietoare. Cât ai bate din palme (indiferent în ce limbă) bețișoarele și-au făcut și ele apariția unduindu-se în ritmul impus de aburii ce ieșeau din cutie.

Dar ce ... credeți că am mâncat ceva? Nuuu.. Din ecranul laptopului ați apărut rând pe rând și v-ați servit ba cu bețisoare, ba cu lingura, furculița (vreo doi - trei chiar cu mâna!!) din cutie. M-am bucurat foarte mult (chiar m-am bucurat!). Nu de alta dar era o cutie specială, magică și până la urmă, dacă nu m-ar fi trezit Dodo din somn, aș fi ajuns să gust și eu. Măcar o bucățică!

Ehhh.. până data viitoare vă doresc poftă bună și... nu uitați, când e vremea să share your box, îmi puteți lua și mie niște bețisoare. Fac colecție. Și nu e nicio supărare dacă voi avea dubluri. Le ofer celor care nu au data viitoare când încearcă să mănânce cu mâna din cutia mea :)))) !
http://super-blog.eu/2017/03/31/proba-14-share-your-box-cu-wu-xing/

2 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Yummy!Chiar mi-ai facut pofta ;) Mancarea chinezeasca e printre preferatele mele.
Deci faci colectie si de betisoare :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh :D daaaa! sunt si faine betisoarele. de mancare nu mai zic :)

Trimiteți un comentariu