vineri, 7 aprilie 2017

Interviu Handmade cu... mine.

Buna!
Prima surpriza de ziua mea a fost invitatia pe care mi-a adresat-o Claudia de a realiza impreuna un interviu. Mi s-a parut atat de dragut!

Mi se pare interesant sa primesti intrebari, sa le citesti, sa te gandesti si apoi sa raspunzi.. pentru ca dupa un timp sa recitesti cum vedeai lucrurile mai demult si sa observi daca sunt sau nu diferente.

Imaginea lunga din stanga este un print screen cu interviul :)))) Mi-am dorit sa il pastrez si pe calculator - ca amintire. Claudia a ales fotografiile pentru el singura (si ii multumesc mult petru ajutor) - iar eu am raspuns cu mare emotie chiar in perioada cand se afla micul N in vizita, am avut chiar mari emotii ca nu voi putea termina la timp.

Am povestit putin despre handmade, amigurumi, carti si Copilarim. Despre valuntariat si cum (nu prea) ma (mai) impac cu timpul. Am povestit putin si despre Dodo (care in momentul in care scriu vrea sa evadeze in bucatarie sa "cerseasca" - na, ca te-am spus!!- desi a mancat ) si despre proiecte si... mai bine va las linkul ca sa cititi si voi, daca doriti: Interviu "Handmade" cu Ruxandra Ţeţiu despre Copilărim


Multumesc frumos Claudia ca te-ai gandit la mine. Mi-a facut placere sa raspund la intrebari si a fost (inca) o surpriza placuta de ziua mea :*!!




4 comments :

Dela Claudela spunea... [Raspunde]

uauuuu... iti multumesc din nou Rux... esti minunata...ramai asa cum esti, sa nu te schimbi niciodata... mult succes in tot ceea ce-ti propui!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Dela Dela eu iti multumesc :*!!! Te imbratisez! :)

Suzana spunea... [Raspunde]

O Duminica de Florii minunata, alaturi de dragii tai!

Mi-a placut interviul. Multa inspiratie in continuare! Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu iti multumesc mult draga mea :*

Trimiteți un comentariu