joi, 19 noiembrie 2015

S.B. #22 "Epilarea definitivă – de la Hollywood, în casele noastre"

http://super-blog.eu/proba-3-ce-fel-de-stampila-esti-tu/

Draga Iepuras
Mai tii minte cand ne-am intalnit prin primavara si a ramas sa imi aduci un cadou, candva, anul acesta? Ei bine, acum este momentul! 
Imi povesteai atunci cat de mult tii la blanita ta pufoasa si cum o ingrijesti, cu atentie, mereu. Chiar ai facut o poza alaturi de alt paros, pardon pufos - Dodo.



Stiu ca nu iti venea sa crezi ca nu vreau sa intru in clubul "pufosilor". Mai mult, ca imi doresc vara sa port in voie rochite cu bretele :D. Dar nu uita ca mi-ai promis sa ma sustii!
Ei bine, te rog sa imi trimiti urgent un pachet de umor de cea mai buna calitate! Am nevoie pentru a scrie cel mai fain articol despre un aparat minune. Doua cuvinte Iepuras: epilare definitiva!! Nu degeaba il cheama Matase - Silk(y)!
O sa afli vara viitoare cat de eficient este. Astept umorul :D.
Iti multumesc frumos!!
Cu drag, 
Rux

PS: Cred ca te-ar bucura sa stii ca aparatul este prietenos cu mediul si consumul sau de energie este unul foarte redus! Ei, te-am convins??



*

Draga Mos Nicolae,
Crezi ca ai putea sa ajungi anul acesta putin mai devreme? Cam pe 2 decembrie!! Mi-ar placea sa primesc in dar un aparat care te transforma in Star! Da, da! Intr-un star de Hollywood! Garantat.
Se numeste Silk'n Glide 50K si este mititel si usor ca un fulg. Nu o sa iti vina sa crezi insa de cata lumina intens pulsata "poate da dovada"! 
Te intrebi probabil ce face cu atata "lumina"? Pai, simplu: face diferenta intre Hairy Potter si Harry Potter ! Exact - nume de cod - operatiunea sa scapam definitiv de "nedorit". Asadar bye bye Hairy!!! Bun venit Silky!
Nu, nu, pe cuvant ca nu ma bucuram [ca Grinch, atunci cand a furat Craciunul] la ideea de a scapa definitiv de Hairy!!!

http://www.moviepostershop.com (via)

Ceea ce imi aminteste ca mai am de scris o scrisoare! Asa ca iti multumesc mult de pe acum!!
Cu drag,
Rux

PS:  Imi poti lasa cadoul direct in clasament - punctelor le sta mai bine acolo, decat in ghetute:P.

**

Draga Mos Craciun,
Anul acesta am cerut deja doua cadouri - Iepurasul mi-a trimis umor.
Si Mos Nicolae mi-a raspuns, cu mult fair play, ca el nu este juriu. Dar, pentru ca am fost amuzanta in scrisoare, mi-a zis ca imi va pregati un pachetel sa mi-l puna in cizme (si a subliniat cizme... sper sa nu fie un bat). Asadar... umorul l-am folosit in scrisoarea catre el. 


Ei bine, el e Silky! Este sigur si eficient. De fapt atat de eficient incat, daca doamna Craciun il va primi cadou, va trebui sa il tii la distanta de barba legendara. Atata timp cat nu este in contact direct cu pielea insa, nu ai de ce sa iti faci probleme si il poti studia linistit. Este recomandat de catre medici si, asa mititel cum il vezi, face performanta.
Eu ma pregatesc sa scriu articolul despre aparat. Trebuie sa fie amuzant.... Apropo! Mai stii ca voiam, la un moment dat, sa ma fac actrita? Si visam sa joc in ecranizarea povestii Frumoasa si Bestia, la Hollywood? Coincidenta face ca una dintre sugestiile la titlul articolului sa fie: Frumoasa (păroasă) și bestia (chelioasă). Hehe! Ma intreb ce s-a intamplat in versiunea aceasta?:)))
Te astept cu drag, cu fursecuri si lapte, pe 24 decembrie seara!
Cu drag,
Rux

PS: Ce sa-mi aduci? Zapada!!!


***
Draga Juriu,
Iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa scriu articolul acesta. A fost amuzant si sper sa iti placa si tie. Desigur, mi-ar placea sa petrec sezonul rece la povesti cu verzisorul acesta simpatic si sa ne pregatim de vara, impreuna. Ma gandesc sa ii personalizez si-o husa de protectie - mai ramane sa te conving.
Oricum va fi, iti doresc de pe acum Sarbatori Fericite :D!

0 comments :

Trimiteți un comentariu