luni, 23 noiembrie 2015

ArtJournal - " N's Autumn"

Buna!!
Avem o tema foarte frumoasa luna aceasta la Provocari Verzi!! Eu am lucrat la doua proiecte - pentru ca Rha are mainile foarte foarte ocupate :P. Nu as putea spune asta e 100% al meu si celalalt 100% al ei. Suntem amandoua prin ambele proiecte. 

Primul proiect se numeste N's Autumn si il are in prim plan pe dragul nostru N mic si scump. Uimire, frunze, flori si bule magic, raze de soare si multa culoare. O rafala de vant.

Totul a inceput cu o gramada de ustensile. Mai noi, mai vechi... De toate. Veverita mea de ceramica (din setul de ascutitori ale copilariei:P) a vegheat ca toata acivitatea sa se desfasoare in parametrii normali si sa nu apara accidente.
Dar mai bine las imaginile sa vorbeasca de la sine!! Iata mai jos doua detalii:

Pozele de mai sus sunt realizate cand am finalizat proiectul, noaptea. Am facut trei poze ieri, pe lumina soarelui stralucitor (oare unde a disparut cu totul azi ?:P):

Aveti inca timp sa va alaturati provocarii din aceasta luna! Tot ce aveti de facut este sa realizati o pagina de jurnal desenat - poate va amintiti de "caietele de amintiri" de odinioara sau, poate descoperiti o noua alternativa de a "scrie" in jurnal! Tema este toamna. Mult spor :)!!

http://www.provocariverzi.ro/2015/11/tema-37-art-journal-toama.html

Tema #37 "Art Journal - Toamna" (1-25 noiembrie 23:55)

0 comments :

Trimiteți un comentariu