marți, 17 noiembrie 2015

S.B. #19 "Când pielea ta e sănătoasă și frumoasă, ești fericit(ă) și tu!"

http://super-blog.eu/proba-3-ce-fel-de-stampila-esti-tu/
Imi ador pielea asa cum este, cu micile ei imperfectiuni sau .... capricii. Cel mai mult ma bucur cand o vad fericita. Pentru ca, vrem nu vrem, poluarea, stresul si chiar simpla trecere de la un anotimp la altul, isi pun amprenta asupra pielii. Drept dovada - 2 riduri de expresie care se incapataneaza sa dispara complet de ceva vreme...  Sa le fie rusine zic. Apoi ma amuz putin si ne impacam.

Nu pot spune ca exista o relatie love-hate intre mine si pielea mea. Cred ca, mai degraba, este o relatie love - teasing :)). Adica ii mai place sa ma surprinda exact cand mi-e lumea mai draga cu un "ceva" care distruge armonia de moment. Cu pielea ma inteleg in principiu foarte bine, altceva imi da batai de cap: o minunata intoleranta la chimicale, aparuta din senin pentru a-mi pune bete in roate.

Revenind la relatia mea cu pielea din dotare: ne hidratam [cu apa], ne mai alintam [cu un masaj usor] si in principiu cam atat. Plus alimentatia, pe care incerc sa o mentin intr-un echilibru. Ar mai fi si un extra rasfat la care va trebui sa apelez in curand - un masaj special pentru doua bucati picioare obosite [cu ulei ]. Talpile apreciaza si momentan cam atat accepta. :))

*
Intr-o lume paralela, sau nu foarte indepartata [desi parca ma despart ani lumina de ea] imi placea sa folosesc o crema usoara si racoroasa, care nu imi incarca tenul deloc. Acum pot sa visez la ea, sa imi amintesc cum era - pentru ca momenta nu suport cremele, cu atat mai mult daca imi acopera pielea :)). Mai mult - daca simt parfumul acela greoi, sau mult prea puternic, sunt in stare sa fug mancand pamantul.

Totusi, am speranta ca in viitor sa ma pot alinta cu ceva lipsit de parfum, usor si ... hidratant. Si cred ca am toate sansele sa ma imprietenesc [ de fapt nu eu - pielea mea] cu produse romanesti de calitate create special pentru a rasfata pielea si a o pastra tanara si fericita.

Gerovital H3 Derma+ este prima linie de produse dermatocosmetice de la Farmec. Dermato - cred ca v-ati dat seama, implica un grad ridicat de siguranta pentru piele, pentru ca sunt produse care trec dincolo de simplu act "cosmetic".

Dupa "munca de cercetare" m-am oprit la trei produse din noua gama, produse care imi fac din motive diferite cu ochiul :). Dar sa vi le prezint si voua:

1. Crema pentru copii - pentru pielea sensibila a bebelusilor :). Hipoalergenic si fara parfum. Pus pe lista de incercat cand vine N in vizita.




2.Gel de dus crema concentrata - hipoalergenica si fara o gramada de chestii nocive (pe care le puteti vedea in descriere). Singura mea nelamurire este referitoare la parfum. O avea, nu o avea... Vom afla. :P


3. Sampon anticadere - pentru ca toamna... pentru ca par cu fir subtire si moale si pisicos (neintins cu placa - dar de multi invidiat atunci cand nu este electrizat :D - poezie ).


0 comments :

Trimiteți un comentariu