luni, 2 noiembrie 2015

S.B. #13 "Scenariu de nuntă, la Golden Tulip Times"

http://super-blog.eu/proba-3-ce-fel-de-stampila-esti-tu/

Exercitiu de imaginatie... Nunta.


In 2011 am raspuns la prima provocare avand tema nuntii. Am realizat atunci o papusica amigurumi si un set de bijuterii crosetat. Papusica este, intr-un fel, reprezentarea viselor mai vechi in ceea ce priveste vestimentatia miresei: un fel de mica printesa, cu sirag de perle, rochita vaporoasa, "ceva nou, ceva vechi, ceva imprumutat si ceva albastru".
Mai aproape de cum as vedea nunta acum este insa setul de bijuterii:


Ceva simplu... ceva traditional, ceva linistit. Cum va fi? Nu am de unde sa stiu. Intr-o nunta vom fi doi. Acesta este insa un exercitiu de imaginatie.

*

Hotel Golden Tulip Times se afla in Bucuresti. Un hotel al carui exterior frumos mi-a atras atentia mai ales intr-o zi ploiasa de toamna (cam pe vremea aceasta), in care ma grabeam sa ajung la facultate. Pe atunci nu ma gandeam ca voi scrie la un moment dat despre el, imaginandu-mi cum ar fi ...... Poate, daca as fi stiut, as fi intrat macar un pic, sa vad cum arata in interior restaurantul Good Old Times. Din exterior, pare luminos.


Ce mi-as dori? O nunta intima, in familie, alaturi de prieteni dragi. Si, din cate am citit pe site-ul restaurantului, cred ca ar fi posibil.
Mi-ar placea un aranjament romantic, simplu si delicat. Ceva in genul acesta:


Sa evadez in natura, ramanand in restaurant! Sa ma apropii de traditii. Sa ne simtim... ca acasa. 
Sa vedem: locul este frumos, decorarea salii - m-am orientat. Meniul! Trebuie sa recunosc ca imi doresc ceva foarte simplu, cat mai natural (usor de digerat:P) si am avut cateva emotii pana cand am cercetat care este oferta restaurantului. In ultimul timp am observat o preferinta pentru lucruri complicate. De aceea m-am bucurat sa descopar preparate traditionale pe lista:
- platoul de branzeturi
- bulzul ciobanesc (:D)
- salata pastorala
- sarmalutele traditionale (pe care stiu ca multi invitati la nunti le asteapta cu mare nerabdare:P)
Ca sa fiu sincera eu as alege si o ciorba pentru meniu. De fapt, cred ca as face meniuri personalizate. Atunci cand as trimite invitatiile as oferi posibilitatea personalizarii meniului. Tu la ciorba, ce ai alege: Radauteana, de fasole sau de vacuta? :D 
Imi fac cu ochiul legumele la gratar, cele doua sortimente de peste si cartofii copti cu usturoi.
Ok. Gata - ma opresc. Am prins ideea. Se mananca bine.
Mai ramane sa rezolvam cu muzica. Mi-ar placea sa imi pregatesc o selectie de cantece si sa combin cu un scurt moment de live. Aici este simplu, o constanta inca din copilarie: matusa mea. Un mare talent si un om absolut minunat.
No bun, cum ar spune ardeleanul. Eu plec sa ma pregatesc. Vreau sa imi cos o rochita gen ie si dureaza. Numai bine... pana cand termin sper sa fim doi :).

***
Cred ca ar fi cea mai discreta nunta pe care a vazut-o Restaurantul Good Old Times. Dar cred si ca s-ar potrivi ca manusa, pentru ca am petrece momente frumoase, care descrie perfect denumirea localului :).
Ah... inca visez la asta???!!!
ps: Trebuie sa ma gandesc cum l-as putea incadra si pe Dodo in tablou :)

0 comments :

Trimiteți un comentariu