Va povesteam ieri ca am pregatit ceva dulce, special pentru ziua de ieri, cand l-am serbat pe Dodo. Este vorba despre o prajiitura pe care o faceam foarte des inainte sa mi se strice mixerul si... apoi a urmat o pauza luuunga.
Blatul este facut cu unt, zahar, galbenusuri si faina. Se topeste - asa e de bun. Apoi urmeaza un strat subtire de gem de corcoduse - productie proprie- si la final bezea cu cacao.:)
Dodo s-a delectat cu putin blat, eu am adaugat si putin ceai de galbenele cald.
Blatul este facut cu unt, zahar, galbenusuri si faina. Se topeste - asa e de bun. Apoi urmeaza un strat subtire de gem de corcoduse - productie proprie- si la final bezea cu cacao.:)
Dodo s-a delectat cu putin blat, eu am adaugat si putin ceai de galbenele cald.
Dodo al meu e mare amator! Ii fusese tare pofta - sambata era prea tarziu pentru praji.
Putin mai tarziu dam startul la..... un concurs traditional :D.
Deci, pe curand!!
Putin mai tarziu dam startul la..... un concurs traditional :D.
Deci, pe curand!!
0 comments :
Trimiteți un comentariu