duminică, 29 noiembrie 2015

Sustine Provocari Verzi - Colectia Ciupercute

Buuuuna!
Desi duminica, astazi a fost o zi pliiina. Am tot facut plimbari cu Dodo - chiar daca afara ste foarte frig!! Cu siguranta a nins la munte. Apoi am fost la cumparaturi si am facut prajitura :D. 
In sfarsit am ajuns sa pregatesc si articolul despre care va povesteam mai devreme. Vreau sa va prezint Colectia Ciupercute - despre care am amintit pe la inceputul verii: Teaser "Ciupercute" - Sustine Provocarile Verzi.

Dar inainte am o maaaare rugaminte. Am creat o pusculita virtuala - cont paypal, administrat de noi, pentru a sustine Provocarile Verzi. L-am inaungurat ieri! 
Pana luni, 30 noiembrie la 23:59 EST putem prelungi contul platit Inlinkz pentru inca 1 an, cu 15$ - este o oferta, in mod normal platind 20$. 
Prietena noastra Micaela ne-a facut o mare supriza si bucurie si a facut o donatie generoasa. dar mai avem nevoie de 1$ ca sa putem avea suma necesara. Daca vreti si puteti sa donati aceasta suma pana luni seara, va rog frumos sa imi trimiteti un mesaj pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com si eu va voi da contul de paypal. 
Bineinteles, va vom oferi cu drag un mic dar, in semn de multumire!
Pentru a citi mai multe informatii: Sustine Provocari Verzi ! 

Later edit: Suma a fost competata! Ii multumim mult Micaelei:)! Am reusit sa prelungim contul pentru Provocari Verzi pentru inca un an, beneficiind de pretul promotional. Yuppy!!
  
 *



Si acum sa revenim la colectia de decoratiuni / suporturi pentru flori. Totul a pornit de la tema #32 "Desenam pe..". Unul dintre proiectele realizate a fost un desen cu creta pe perete, iar celalalt a fost provocarea de a desena (picta) pe dopuri de pluta si asa au aparut niste Ciupercute


Dupa ce am realizat proiectul inspirational pentru tema respectiva, m-am gandit sa creez cateva seturi pentru a le oferi in dar. Si asa a aparut colectia aceasta. 



Mi-a placut tare mult sa sculptez in dopurile de pluta, desi, fie vorba intre noi, nu este deloc usor, mai ales cand nu ai ustenzile adecvate. Intital sperasem sa pot folosi daltele de sculptura ale bunicului meu. Le-am primit ca amintire, de la Tati. Bunicul meu sculpta aboslut minunat in lemn. Sau in marmura. Era hobby-ul lui. Poate voi reusi sa va arat odata cateva fotografii ale lucrarilor sale.
Dar nu a mers sa le folosesc. Asadar m-am resemnat sa folosesc un cutter, pe care din fericire il aveam la indemana. S-a lasat cu peripetii, bataturi... chestii din astea. Daca a meritat? Eu asa zic. Mie imi sunt tare dragi. Si le voi oferi cu drag, drept multumire, celor care ne sustin activitatea. Avem mare nevoie de ajutor - ca sa spun asa, pusculitele sunt de mult goale :). 

Mai multe fotografii cu ciupercutele:




Pe curand!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu