joi, 4 iunie 2015

Desenam pe....


Buna!!
Cand eram mica aveam placutul obicei de a completa modelul peretilor. Era nemaipomenit de apreciat, mai ales cand m-a incercat talentul imediat dupa ce fusese proaspat decorat de catre profesionisti. Nu am fost foarte afectata de faptul ca manifestarea mea artistica nu a fost apreciata, in fond si la urma urmei si colile de hartie erau chiar mai bune :)). [ Va rog sa nu va imaginati cine stie ce "fresce"... era vorba de cateva liniute firave pe langa usa... sau langa marginea patului - abia observabile, pentru ca modelul de pe pereti avea la randul lui ceva liniute:P / Problema e ca la noul model de pe perete s-a optat pentru cerculete, asa ca liniutele nu se mai potriveau... hahahahah]

Peste ani, Rha a incercat aceasta forma de arta inainte sa varuim. Si m-a inspirat pentru a realiza unul dintre proiectele pentru tema #23 de la provocari verzi - "Desenam pe..."
Pentru ca in perioada care urmeaza Rha va avea un program mai incarcat care nu ii va permite mereu sa realizeze / definitiveze proiectul ei pentru tema lunara, eu ii voi tine locul si sper sa fiu la inaltime.

Asadar ... despre proiect. Pe balcon au aparut cateva mici probleme - ba o dunga pe un perete, ba o portiune din lavabila desprinsa de pe peretele fals.... chestiuni minore pe care le pot aranja destul de simplu... se pare. Incercasem acum ceva timp putina "pictura" - atunci se patase peretele de la o floare... dar de data aceasta voiam sa combin desenul cu creion cu.... creta. Stiti voi desenele cu creta pe asfalt? Mi s-a facut asa dor. Pacat ca pe vremea aceea nu am putut fotografia desenele... :)

Asadar am trasat cateva contururi cu creion si "dunga" a devenit o tulpina ... se deseneaza destul de greoi cu creta pe perete... Dar mie imi place efectul pe care l-a avut creta pe perete. In plus... cu ce vi se pare voua ca seamana desenul? :D Pv... ;)).





Dunga a disparut si am un mic tablou vesel si inflorit care ma intampina zilnic cand ies pe balcon ;). Va asteptam si pe voi sa va alaturati provocarii lunare!

http://www.provocariverzi.ro/2015/06/tema-32-desenam-pe.html

Tema 32 "Desenam pe..."
(1-25 iunie 23:55)

2 comments :

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

Nu m-am gandit la asta in copilarie...ehe, cate desene as fi avut de completat, la bunici, cu cea mai mare placere...:)))

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ileana Carmen hihi.
sa stii ca nici eu nu facem mari capodopere, in comparatie cu moda actuala cand peretii in unele case sunt plini de arta abstracta :)).
Erau doar cateva liniute care, datorita modelului de pe pereti nu se distingeau in prima faza.

dar nu e timpul pierdut, dupa cum vezi.. hahaha. numai sa nu uit cand usuc rufe :))))) noroc ca e creta si se ia daca atingi cu ceva haina, dar chiar si asa.

Trimiteți un comentariu