vineri, 26 iunie 2015

Felicitare Calatoare "De vacanta"

Buna!:D
S-a mai incheiat o editie a Felicitarilor Calatoare - VIII "Vacanta Mare". Eu am pus deja la posta felicitarea si abia astept sa ajunga la destinatie.
M-am gandit si razgandit destul de mult la acest proiect. Am vrut sa fie si mare si munte si "la bunici" - ce mai... de toate. Ca tot e vacanta de vara.
Am folosit ca baza un carton nu foarte gros pe care am lipit servetel (cu fierul de calcat.. lol). Servetelul este bleumarin si efectul satinat mi-a placut foarte mult. Imaginea este decupata dintr-un pliant primit la casuta postala. Mi s-a parut atat de dragalas!!! In plus se potrivea de minune cu ideea mea - parca ar fi in padure.. dar poate fi si la munte si la mare si la bunici... :D.

In plus, tot in imaginea aceea se regasesc si trifoi norocosi :D. Am folosit pentru spatele felicitarii o scoica origami (de cand am stabilit tema aveam scoica aceasta in vedere) pe care am realizat-o dintr-o hartie personalizata :). Sau cu personalitate? Glumesc. Este o hartie obtinuta din coala obisnuita plus servetel.
Am cusut scoica si am decorat-o cu pix cu gel gri. Asa ca sa aiba o idee de sidef:).
Mesajul purtat de ea este (pe langa cel evident de mult noroc) - "sa adunati vara aceasta multe amintiri pretioase - ca o perla in scoica norocoasa".

Nu-i asa ca este o scoica speciala? :D.

Coperta folosita pentru fata felicitarii are un imprimeu care imi place tare mult. Tot in idea mare, munte si la bunici... :). Nu putea lipsi un fluturas (verde) si un gand bun!
Mi-a placut sa desenez pe marginea felicitarii cu pixul cu gel diverse "simboluri": stelute, melcisori, munti si valuri...

Si un mesaj insotit de floarea soarelui :D.
Pe curand!

0 comments :

Trimiteți un comentariu