duminică, 14 iunie 2015

A doua Paturica Magica a lui Buni -03- (XIII)

Bine v-am regasit!
A inceput vara, se simte caldura - dar firele cu care lucreaza Buni sunt tare placute si momentele acelea in care se mai impleteste din mainile ei dragi inca o bucatica din paturica sunt magice:).

Modelul pe care Buni il face pentru paturica mea este in principiu acelasi ca la paturica surioarei mele - lucrat doar pe dos - pentru ca, asa cum deja unii dintre voi bine stiti, Buni doar zareste si alt model mai complex ar implica un nivel de concetrare foarte mare si... eu imi doresc mult sa se relaxeze lucrand si sa sa se simta bine. :D 
Bucatelele de paturica insa sunt mai mari decat cele lucrate la prima paturica. :D


In pozele de mai sus ati putut vedea progresul din ultimele doua saptamani, iar mai jos sunt "patratelele" adunate de la inceputul acestui proiect.


Daca vreti sa vedeti ce a lucrat Buni pana acum (la paturici) puteti accesa urmatoarele link-uri:
*Prima paturica, realizata pentru Rha: - Paturica Magica a lui Buni -X- (in acest articol puteti gasi link-uri pentru a urmari si progresul din timpul lucrului)
*A doua paturica, in lucru:
- A doua Paturica Magica a lui Buni -01- (XI)
- A doua Paturica Magica a lui Buni -02- (XII)


Ne alaturam cu drag Ghemuletului Incalcit - SA CROSETAM O PATURICA!
Iata si colectia de linkuri in care puteti adauga progresul paturicilor voastre :). Aceasta va expira pe 21 iunie  la 23:55.







Ne vedem pe 28 iunie pentru a povesti din nou despre paturici, dar si pentru o noua colectie de linkuri, sau "link party" :), cum i se mai spune.


ps: Vineri am avut un mic accident - ni s-a rupt o andrea. :( Dragi andrele - va multumim pentru anii frumosi pe care i-ati daruit si proiectele minunate pe care le-ati impletit in maini care v-au pretuit. Calatoria voastra nu se termina insa aici... doar de aceea exista provocari verzi! :)




Din fericire a gasit Mami un set de andrelute din plastic nr.5 asa ca Buni poate continua sa impleteasca :). Numai ca... se pare ca desi sunt tot nr.5 sunt mai mari decat cele vechi si lucrul pare mai larg... hmmm. Vom vedea :). 
Pana data viitoare - spor la "paturici" :P.

0 comments :

Trimiteți un comentariu