vineri, 12 iunie 2015

Matrioshka Handmade - un dar minunat


Buuuuna!
Ieri am avut dublu motiv de rasfat :D! V-am povestit despre Oita Plusica ... se intoarce - ei bine minunatia din imaginea de mai sus este cadoul pe care mi l-a pregatit Maria. Am stabilit amandoua sa facem un schimb (eu pregatesc oita, Maria pirograveaza o ... surpriza). Stiam ca urma sa imi "imortalizeze" cumva avatarul.. dar atat. 



Am rezistat (stoic) si eu si ea (eu sa astept sa ajunga la mine surpriza si Maria sa nu imi trimita poza inainte) si acum ne bucuram amandoua (una de bucuria celeilalte). Lucrul de mana e magic, v-am mai spus. Imi place tare tare mult fundul de lemn natur pe care l-a ales si cum a iesit pirogravura. Imi plac mult elementele alese de Maria (si care nu erau in avatar) - si ciupercutele si floricica si fluturasii se potrivesc de minune. Si cel mai tare ma bucur ca e si Dodo acolo :D!!



Weee! Si iata mai jos cum scarita incepe sa prinda culoare. I-am gasit locul (deocamdata) alaturi de mascuta mea si de cea de-a doua surpriza de pe ziua de ieri... dar despre ea, putin mai tarziu :D!


Multumesc mult draga Maria!!
ps: Puteti admira pirogravura si intre orhidee inainte sa plece spre mine pe Matrioshka Handmade (un loc unde se intampla magie :D ).

0 comments :

Trimiteți un comentariu