duminică, 21 iunie 2015

Cutie personalizata LMA

Buna!
In 2012 am pregatit un cadou special si am scris despre el aici: CONCURS " INSPIRA-TE DIN COPILARIE"  si aici: Cea mai lunga zi din an..
Nu v-am aratat insa cutia care a gazduit (si inca o face cu mare succes) cadoul... 
Este vorba despre o cutie "reciclata". Am pastrat cat am putut de mult din cutia originala. Mi-a placut nuanta pe care o avea si mi-au placut si decoratiunile cu rosu de pe spate. Am adaugat pe laterale bucati de hartie mai groasa (recuperata dintr-o punga de hartie). 

Cromatic s-au potrivit foarte bine. Am facut niste desene care se potrivesc cu tematica pe care o avea cadoul (mai precis felicitarea), dar care sa se potriveasca si cu imprimeul deja existent pe spatele cutiei.


 Asa arata in partea din fata cutia. Am pastrat in interior si suportul pe negru (cred ca a fost o cutie pentru vin si pahare - s-ar putea sa ma insel (pe mine m-a interesat "ambalajul", nu continutul:P). Jucaria a incaput perfect si felicitarea la fel.

In cele din urma pe spate am pastrat doar conturul desenat (parca ar fi o rama) si am adaugat cateva elemente in ton cu "continutul" cadoului. :) 
A fost amuzant si rezultatul apreciat :D. Cutia dupa cum spuneam rezista foarte bine, adaposteste cadoul si il pastreaza in conditii optime (lol). Cred ca as putea sa il ofer si azi din nou... Glumesc:)

LMA!

0 comments :

Trimiteți un comentariu