joi, 11 iunie 2015

Macul din iarba



Buna!  
V-am povestit pe scurt despre Swap de primavara 2015 (CDB) si asa cum am promis am inceput o serie de articole pe "larg" despre creatii, primul fiind: Cand macii prind vise (swap cdb).

Astazi este randul macului crosetat... un model de care eu ma declar indragostita. Am mai crosetat si in trecut maci  ( Poppy RED - clama, Poppy RED - cercei, Poppy RED - bratara -), insa acesta mi se pare atat de dragalas.... mi-am si notat in caiet un fel de schema, ca sa nu uit. Si bine am facut - chiar vreau sa refac un proiect cu maci pe care l-am daruit lui Rha. Dar sa revin.
Macul este detasabil, montat pe un suport de brosa. Ideea cromatica mi-a fost inspirata de niste maci crosetati pe care i-am vazut mai demult pe net. Nu imi mai amintesc unde din pacate. Dar stiu ca aveau un centru bombat care mi-a ramas in amintire :)). Ai mei nu ai centru bombat, sunt plati.... :P.

Colierul este realizat din acril si este tricotat, nu crosetat. De aceea, fiind mult mai moale si elastic (decat o baza crosetata), am realiza mai multe snurulete pe care le-am prins la un loc.

Eu l-am gandit pentru a fi purtat ca si colier, dar poate fi deasemenea purtat ca bratara sau bentita .. Imi place foarte mult si nuanta de rosu aprins folosita. La ceilalti maci pe care i-am realizat (prototipul si inca unul) am folosit un portocaliu. 


Si cam asa arata un mac ... odihnindu-se in iarba... :). 

 A mai ramas un articol despre swap :D! Saptamana viitoare (un mic preview in poza de mai sus!)




0 comments :

Trimiteți un comentariu