duminică, 28 iunie 2015

A doua Paturica Magica a lui Buni -04- (XIV)

Inca putin si prima luna de vara se termina. Ma simt de parca am intrat in vacanta de vara - cred ca pentru toata viata iunie va simboliza inceputul vacantei mari.. hahaha.
Atat cat se poate evadam si in lumea lucrului de mana. Deja am inceput cateva pregatiri pentru iarna (stiti voi - pregatim borcanele pentru dulceturi, ne bucuram de primele fructe, punem si pentru sezonul rece:D). Si Buni continua lucrul la paturica mea:

Va povesteam data trecuta despre model. Spre toamna vom incerca sa vedem (cand voi avea si eu mai mult timp la dispozitie sa stau cu Buni cand lucreaza si sa o pot ajuta) daca reusim sa imi faca Buni si o esarfa modelul ei special :D. Abia astept. Sa ne tineti pumnii.
Dar pana atunci... paturica creste [ si intre noi fie vorba mai creste cineva :D  - asa ca dupa paturica 2 va urma si paturica 3... hihih ].

 In pozele de mai sus ati putut vedea progresul din ultimele doua sapamani, iar mai jos sunt "patratelele" adunate de la inceputul acestui proiect.




Daca vreti sa vedeti prima paturica la care a lucrat Buni puteti accesa urmatoarele link-uri:
*Prima paturica, realizata pentru Rha: - Paturica Magica a lui Buni -X- (in acest articol puteti gasi link-uri pentru a urmari si progresul din timpul lucrului)
*A doua paturica, in lucru:
- A doua Paturica Magica a lui Buni -01- (XI)
- A doua Paturica Magica a lui Buni -02- (XII)
- A doua Paturica Magica a lui Buni -03- (XIII)

Ne alaturam cu drag Ghemuletului Incalcit - SA CROSETAM O PATURICA!
Iata si colectia de linkuri in care puteti adauga progresul paturicilor voastre :). Aceasta va expira pe 5 iulie  la 23:55.






Ne vedem pe 12 iulie pentru a povesti din nou despre paturici, dar si pentru o noua colectie de linkuri, sau "link party" :), cum i se mai spune.

***
Din culise: 
Epopeea andrelelor. Dupa ce s-au rupt andrele nr.5 am cumparat unele noi Rosa tot nr. 5 - mari (a se observa diferenta in poza de mai jos - diferenta la lucru).

Buni a "luptat" cu indarjire cu niste andrele metalice (foarte bune dealtfel dar extrem, extrem de alunecoase si grele, fata de celelalte). Nr 4.5 - din andrelele noastre vechi. Lucrul a mers greu - tocmai pentru ca Buni doar zareste si alunecand atat de rau tot pierdeam ochiuri - randuri.. timp.
Din fericire am gasit un 4.5 aceeasi marca (turceasca) pe care o folosesc eu la crosete :D. Si suntem din nou in cursa;)).

4 comments :

Simona S spunea... [Raspunde]

Abia astept sa vad si a2a paturica facuta de buni, dar mai ales a3-a(felicitaari si sarcina usoara!!! ) dar si esarfa :D
zilele urmatoare sper sa revin si eu cu poza cu paturica mea, am spalat-o si astept sa se usuce sa ii fac poza de final :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@simo simonica Sa stii ca si eu abia astept :D!
Acum a inceput lucrul pe violet inchis si crem-ul va fi ultimul.
Trebuie sa gasesc un verde potrivit;)).

Si eu abia astept sa vedem cum vom aborda cea de-a treia paturica si ca model si in ceea ce priveste cromaica:D.

Iti multumim tare mult pentru urari - sa fie :D

Si abia asteptam sa vedem paturica ta <3!!

Pupici

Unknown spunea... [Raspunde]

ah, felicitari, ma bucur de nr. 3 ..sa fiti sanatosi si sarcina usoara.
Iar lui Buni numai urari de bine ...o chemam si pe la noi.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Irina ina Multumim mult - sa fie :D! Si eu sunt foarte entuziasmata <3.
Buni va multumeste pentru gandurile frumoase!! :D

Trimiteți un comentariu