marți, 23 iunie 2015

Tutorial Felicitare Mixed Media Hero


Buna!
Anul trecut am realizat o felicitare speciala pentru ziua tatalui meu si am prezentat proiectul in paginile Revistei Atelierul  aici:  Tutorial “Hero”. Daca sunteti curiosi sa aflati toate etapele tutorialului explicate, va invit sa cititi articolul cu pricina.
Astazi vreau doar sa va arat imagini din timpul lucrului si sa mai povestesc cate ceva .. din amintiri :D.

Totul a pornit de la o coala de caiet de mate, un creion si astfel am creat modelul pe care urma sa il cos. Colile de mate sunt de folos atunci cand vreti sa creati un model pe care urmeaza sa il brodati in cusatura cruce pe etamina (de exemplu).

Cand am gasit etamina (si ii multumesc mult Gianinei pentru ajutor) aceasta nu avea marginile taiate egal.. am incercat sa recuperez portiunile acestea - in mici proiecte. Yup - era pacat sa arunc bunatate de material :P.

Incetul cu incetul am brodat mesajul principal. :D a urmat sa intaresc materialul de jur imprejur creand un fel de rama (cu fir alb) si apoi sa decupez marginile, nu inainte de a adauga si o inimioara :).


Iata o idee de cum ar putea sa fie folosita broderia pentru o coperta de caiet (sa zicem). Mie mi-a placut foarte mult combinatia, dar aveam deja alt plan pentru mesaj.

Ta-dam!!! O capa. De supererou. In culorile preferate ale Bunicii lui Tati. :D Dragut, nu? Si uite asa am aflat si eu ce culori ii placeau strabunicii mele ;P.

Si cand se deschide capa - mesajul. (S-ul de sus e de la SuperHERO). Iar proiectul final, felicitarea, a aratat asa:

Anul acesta am pregatit ceva dulce. S-a mancat.... Tot. :))))
Pe curand!

0 comments :

Trimiteți un comentariu