vineri, 20 noiembrie 2015

Pernuta lui Dodo [#36 P.V.]


Stiti cumva... Daca mi-am primit cadoul deja, maine mai primesc ceva? Hm? Hm? La asta ma gandesc eu acum. 
Dodo

Buna :D!
In sfarsit am facut poze la cadoul pe care i l-am pregatit lui Dodo. Nu stiu daca stiti dar, luna trecuta, pe Provocari Verzi, am avut Tema #36 "Perna". Eu i-am facut lui Dodo o husa noua si draguta pentru perna lui. Azi am inaugurat-o in sfarsit:

Fata de perna este facuta dintr-o bluza. :D Initial voiam sa o croiesc dupa forma pernei (se poate observa ca are o forma mai "ciudata" ). Apoi am renuntat la idee, pentru ca bluza se mula perfect si puteam crea si un fel de buzunarase, din maneci.
Am cusut cu ata potrivita si am pus capse in partea dreapta, pentru a putea scoate husa atunci cand vreau sa o spal.


Materialul noii fetei de perna are un model dragut, dar pentru ca Dodo isi poate agata gherutele cand "sare" pe perna, voi folosi ca si pana acum o "cuvertura" :D. De fapt avem chiar doua variante:
Prima este prosopelul de in din imaginea de mai sus. L-am primit cadou si i l-am oferit la randul meu lui Dodo. Cred ca va fi perfect la vara! :D


Varianta a doua este pleduletul rosu de la Rha. Prosopelul il tinem deocamdata in "buzunarasul" creat din manecile bluzei :D. Bineinteles i-am pregatit si jucarelele. Azi i-am spalat jucarelele pe care le avea afara, dar si prosopele si paturica. Imi place sa ii schimb jucarelele din cand in cand. Nu le tin pe toate afara, are o cutie speciala si acolo le pun dupa ce le spal. Doar Muku este o prezenta constanta.

Tanam! E timpul sa il chem sa vada ce am pregatit. Husa era gata de la sfarsitul lui septembrie, dar am vrut sa o inauguram cu ocazia zilei de maine:D. Inspectorul Dodo in actiune:

Opa!! Schimbari pe aici. Imi place, imi place. Pot sa sar acum la tine in pat? :D
Cam asa ceva. Perna lui este mai mult pe post de trambulina, sau scara la coborare. Uneori mai doarme si pe ea, sau doar isi sprijina capul de Muku (catelul maro). Sau doarme pe covor / parchet.

Maine sarbatorim! :)
Eu sunt foarte incantata ca am reusit sa ii fac pernei o fata noua. Nu mai aveam rabdare sa o inauguram. Si lui Dodo ii place, desi cred ca ar fi preferat ceva de mancare . Hahaha!
Maine!

6 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Ce dragalase suuunt.dodolica este un rasfatat...cum altfel...dar cant te rasplateste cu dragalasenia lui...cum sa nu ii faci surprize..

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet Stii ca nu voia initial sa se urce pe perna ?:))) Pana cand nu i-am aratat expres ca are voie se apropia cu grija :)
E un scump. Mai ales cand picoteste in bratele mele, cu labutele care imi prind mana :).
Pupici!!!

Suzana spunea... [Raspunde]

Chiar ca este un rasfatat! Frumoasa pernuta ti-a iesit!
Sper sa se joace frumos cu ea! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu Merci mult! Ma bucur ca iti place.
Am stat mult pana cand m-am hotarat daca "sa tai" sau "sa cos fara sa tai". Imi place mult varianta aleasa pentru ca este foarte practica - am buzunarul acela din maneci unde pot tine prosopelul sau paturica, in functie de ce ma hotarasc sa pun peste.
Sa stii ca se joaca :)) - E pe post de "amortizor" sau saltea cand coboara de la mine din pat. Lol Topaie mereu.

Diana spunea... [Raspunde]

Si mie imi place faţa de perna. Dragul de Dodo! S-a bucurat de o viata in puf la voi. <3
E tare frumos si prosopelul! Si jucariile suuuunt... delicioase! :)
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana as vrea sa iti spun ce entuziasmat a fost ... cand i-am dat un piscot pus pe ea (lol). Ii placea sa doarma cu capul pe perna in schimb si sa sara pe ea cand cobora din pat :P (unde ii placea sa isi faca siesta, ca langa mine sa doarma nu aveam eu norocul. Si stii ca uneori cand vrei sa tragi un pui de somn, tare bine e sa ai o sobica mica in brate.. :))).
da - kouki a reusit performanta sa strice ce nu stricase inca Dodo - avem 3 pe rol la reparat (ros... geeee!! copiii astia de catei.. hahah).

Pupic!!

Trimiteți un comentariu