luni, 16 noiembrie 2015

Costumas in trei culori

Buuuna!
Nefiresc de cald as spune :). Si vant... aveti grija sa nu raciti! Nu va lasati pacaliti :P. V-am povestit deja despre  Caciulita crosetata si Botosei. Azi vreau sa va arat si vestuta. 
Daca botoseii si caciulita am fost crosetati, la vestuta am tricotat - aaaahh si ce bine a fost. La cat a tricotat Buni anul acesta paturici efectiv imi facuse o "pofta" :)). Si am lucrat cu mare drag. 
Am gasit trei poze facute cu aparatul foto (nu cu tableta) cu botoseii si caciulita - ca sa vedeti degradeul din acril mai bine:


Revenind la vestuta.... Am lucrat 3 pe fata/ 3 pe dos si am crosetat in partea de sussi la bretelute. Acestea din urma se prind cu capse :). 
Maia noastra ne facuse niste veste in genul acesta (de fapt la parinti, dar cel putin una dintre veste am purtat-o si noi cu mare drag - tot vreau sa o recuperez, dar e mereu cineva mai rapid decat mine. hahaha). Si cu atat mai mult mi-a fost drag sa fac o vestuta in genul acesta.



As vrea sa mai fac una pana de Craciun, dar nu stiu daca voi avea timp. O vestuta si o pereche de botosei... ceva de genul ;)).
Pe curand!

0 comments :

Trimiteți un comentariu