vineri, 6 noiembrie 2015

Botosei in lucru


Hello!!
Ce mai faceti? Eu imi fac temele [ daca sunteti curiosi puteti citi aici: SuperBlog - Articole ]. Incerc ca deobicei sa integrez cerintele in experienta pe care o am referitor la fiecare tema. E interesant. Voi incerca la final sa fac o retrospectiva :).
Bineinteles ca am si lucrat in perioada aceasta. Primii botosei! De fapt botosei cizmulite :D.



Grabindu-ma nu am notat nimic din ce am lucrat, asa ca, am facut rapid cateva poze la primul botosel inainte sa ma apuc de cel de-al doilea. I-am terminat intre timp si au si plecat la N mic si scump [ sa vedem, poate se face cantaret - e vocal:P]. 


Am folosit un acril pentru bebe. In degrade. Cu un roz, bleu si galben. Hehehe. Ii plac si lui Rha si, desi acum ii sunt putin larguti, ii vin lui N tocmai bine peste costumase.


Am facut cateva poze si cu botoseii finalizati - sunt insa pe aparat si probabil abia duminica voi reusi sa le descarc. :)


Asa arata talpa :D. Am folosit niste suporturi din carton pentru sosete [ mi le-a trimis Rha de la niste sosete pe care i le cumparase lui N ]. De aceea talpa este usor curbata in interior - suportul fiind gaurit.


Si asa arata privit de sus! Se vede si suportelul despre care va povesteam. Mi-ar placea sa reusesc sa ii mai fac 1 pereche sau doua. Sper sa reusesc :D!


Botoselul de mai sus, langa scufita si ghemul care astepta sa se transforme in cel de-al doilea botosel. 
Pe curand!!

2 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce dragut e botoselul tau!
Succes la urmatorul!
O seara placuta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu ma bucur ca iti place :)!
Vreau pana la sfarsitul lunii sa mai fac cel putin pe pereche. Pe verde sau bleu :P

Trimiteți un comentariu