marți, 24 noiembrie 2015

S.B. #23 "Tehnologia Philips, la picioarele tale"

http://super-blog.eu/proba-3-ce-fel-de-stampila-esti-tu/
A fost odata un mixer. Si-mi era drag - asa mic, cum era, facea treaba buna. Uneori, facea si poze, sa ma ajute sa ilustrez articolele pe blog:


Pana la o supa crema. Fatidica supa crema.. Aud si acum motorul inecandu-se, scrasnind. A fost prea mult pentru bravul meu prieten, ajutor de nadejde la batut albusurile in timp record si nelipsit la pancakes-urile de dimineata:


De atunci ii simt lipsa. In bucatarie as vrea sa spun ca e mai liniste, dar telul face destul zgomot. Si din pacate si el este pe cale sa cedeze - deja i s-a desprins o parte metalica si iese de la locul ei, cand mi-e lumea mai draga. Parca ar spune:
M-ai epuizat!! Am ametit si obosit de atata batut la albusuri!!! Vreau in concediu! Ia-ti un mixer performant, sau mai bine un robot de bucatarie!!! 



Robot de bucatarie Philips Avance
 

Si are dreptate! Cat "timp pentru mine" as avea cu un asemenea ajutor in bucatarie! Mai ales acum, in prag de sarbatori, cand sunt atatea de facut!
L-as lua ucenic sa ma asiste cand fac paine (dupa o saptamana va deveni maestru si parca vad ca nu ma mai lasa sa framant deloc). Prajiturile s-ar face ca prin magie, nu de alta, dar este puternic, nu degeaba are motor de 900 W.
Iar cand nu as folosi mixerul, i-as admira designul deosebit, savurand un pahar de suc prospat, facut la storcator, sau un smoothie pregatit in blender. Are destul de multe componente utile robotelul, desi nu ocupa foarte mult spatiu.

 *

In timp ce eu visez la robotul de bucatarie Philips, mana mi se agita amuzant prin aer cu tel cu tot. Desigur, nu atat de gratios ca bratul liber al mixerului despre care va povesteam mai sus. Acela parca ar baleta cand se ridica, pentru a-ti oferi acces complet la bol. Tehnologia este minunata.
Ehhh! Asa ar fi corect: el sa lucreze, eu sa baletez... sau sa baletam impreuna :).

In loc sa visezi, mai bine intri pe magazinul MarketOnline.ro! Imi spuse telul, iar piesa metalica zbarnai prin fata ochilor parca aratand spre laptop!



Asa ca intru, ma uit la oferta de roboti de bucatarie Philips - sunt multi, unii aflati chiar in promotie. Dar mie tot acesta imi place. Si mi-ar fi tare de folos!

 **
V-am povestit povestea mea cu mixerul. Stiti cum se spune, cand se strica ceva, vine la pachet cu inca ceva - un fel de oferta: 2 in 1. Asa si in cazul meu.
Intr-o zi mi s-a stricat mixerul si in ziua urmatoare aspiratorul! Poveste adevarata, nu inventez nimic. De fapt, as putea sa ii fac o fotografie cum se odihneste fara griji in cutie.
Asadar, daca tot ma plimbam virtual prin magazinul de electrocasnice profesionale, am facut o oprire si la aspiratoare. Si l-am gasit pe el:

Aspirator Philips Performer Expert FC8726/09
Si lui Dodo ii place - el, care se lupta vesnic cu vechiul aspirator, pare entuziasmat de masinuta aceasta ciocolatie (s-o gandi pesemne ca este comestibila - un tort mare in forma de aspirator).
Dodo este un caniche care nu naparleste, dar cand il tund este o adevarata aventura! Mai ales la tunsul parului de pe urechi sau labute - este imposibil sa nu se scuture macar o data. Philips Performer ne-ar scapa de problema aceasta: nici un fir de par, sau praf. :D Ideal pentru persoanele sensibile!
**
Ma bucur de fiecare data cand cineva se gandeste sa ne faca viata mai usora! Philips pune tehnologia la picioarele noastre. Iar EvoMag ne facilizeaza accesul la aceasta! :) 
Ce echipa pe cinste fac!

0 comments :

Trimiteți un comentariu