sâmbătă, 7 noiembrie 2015

S.B. #15 "Cu sculele electrice potrivite, și tu poți fi un meșter priceput!"

http://super-blog.eu/proba-3-ce-fel-de-stampila-esti-tu/

Cand eram micute, jucariile noastre preferate erau: masinutele, cuburile, seturile de constructii ... pentru baieti. Nu ne lipsesc nici acum trusele de mesterit :)). 
Pentru ca nu "beneficiez" de o gradina in adevaratul sens al cuvantului, mi-am amenajat in balcon un colt verde. Balconul nu este foarte mare - am cautat deci sa folosesc cat mai eficient spatiul disponibil:




Trebuie sa recunosc ca, la fixarea si montarea suporturilor si politelor, am fost mai mult pe post de ajutor / spectator. Dar invat repede si imi place mult sa mesteresc. De aceea, data vitoare, voi stii exact ce am de facut. Mi-ar mai trebui doar ceva performant si sigur. Ceva de genul acesta:

via GTools.ro

Pot sa spun wow? Cat de faina e masinuta!!! In plus este o Makita! [ din punctul meu de vedere regina sculelor de acest gen :D ]. Am ales-o dintre mai multe masini electrice Makita pentru ca mi se pare potrivita cu genul de proiecte pe care le am in lista. Numai imaginati-va:  polite pentru flori, casuta de jucarie pentru micul N, gard pentru gradinita in care sa fie cutie cu nisip si cate si mai cate !!
Deja am depasit granita micului meu balcon :D.
*

Si daca tot am facut un pas spre "exterior", ar fi ceva de facut si la bunici. Sa vina vara! :). Bun, pot sa astept, nu ma grabesc - pana atunci pot schita "numa' bine" diverse proiecte si mai pot intocmi si "planurile de bataie".


Cu siguranta imi va trebui o masina de tuns iarba. Ar iesi un gazon minunat! Si ne-am juca in voie, ca pe vremuri, badminton... sau fotbal. Hehe!

via GTools.ro


Dodo ar alerga in voie si noi dupa el - hei, nu la flori! :). Mi-a placut mult masinuta de mai sus. Este electrica, micuta si ar face treaba buna in gradina. Designul ii permite sa tunda iarba si in preajma gardurilor, sau bordurilor - in cazul nostru pe langa poteca si gardul viu.

Acum cateva zile, plimbandu-ma prin oras, am vazut un aspirator de frunze. Ma gandeam ce bun ar fi un astfel de aparat pentru gradina. Deja nebunia de frunze adunate pe jos in livada nu ar mai pune niciun fel de problema. Aspiratorul acesta se numeste suflanta si face "casa buna" cu fierastraiele si cu tocatorul de frunze
Mai lipseste o pompa pentru fantana si .... gata! :D Ne mutam!

**

Din balcon, in gradina... Cate proiecte faine mi-am asternut pe hartie! Provocarea a venit din partea GTools.ro. Si am descoperit o gramada de masini electrice numai bune de pus la treaba! :)

0 comments :

Trimiteți un comentariu