marți, 17 noiembrie 2015

S.B. #20 "Deeply Yours"

http://super-blog.eu/proba-3-ce-fel-de-stampila-esti-tu/
Enrique Iglesias.... muzica.... parfum.
Combinatia aceasta a functionat ca o masina a timpului! Iata-ma pe nisip, intr-o dimineata de vara, la mare. Cu o seara inainte cantasem impreuna Don't turn off the lights, la luminile farurilor masinii. Un cor de voci tinere si vesele... dupa concert.
Am hotarat impreuna cu prietenele mele sa intampinam soarele pe plaja. Si, iata-ne iar, razand neobosit, fredonand diverse piese, amintindu-ne momentul de dupa concert, cu acel cover insufletit, la luminile farurilor.
Oare ce parfum foloseste ?
Nu stiu, dar este atat de ... hmmm, parca abia il percepi. 
Da, da!! Parca ai vrea sa il poti pastra intr-o cutiuta si atunci cand ti se face dor sa mai deschizi capacul putin...
Rasete in cor. Cu siguranta am ajuns la un numitor comun: ne placea parfumul acela care mai mult se ghicea. Nu era puternic, nu te trezeai ca mirosi a parfum barbatesc daca te apropiai mai mult [desi probabil ca nu ne-ar fi deranjat, atat de fain era] si iti era greu sa il ghicesti din prima. Perfect. Folosit in cantitatea ideala pentru a deveni ... personal. Stiti, deja nu mai era parfumul x. Era parfumul x, dar al lui.
Apoi am aflat cum se numea - l-am descoperit intr-o parfumerie. In joaca, ne-am luat fiecare cate un cartonas si l-am parfumat cu un tester. L-am purtat un timp in portofel. Mirosea a mare, a rasete, a nisip, a noapte la lumina farurilor unei masini, a karaoke si... a el.



*
Imi place muzica lui Enrique Iglesias. E pasionala, cel putin piesele mele preferate au in ele un fel de traire intensa. Te identifici - iti amintesti - traiesti din plin momentul.
Am citit la un moment dat, intamplator, ca lui Enrique nu ii plac parfumurile tari, puternice. Nici mie :). Imi plac parfumurile care abia se ghicesc, care vin ca o completare fericita, aducand zambete pe buze, creand amintiri frumoase (ca aceea de mai sus, de la mare). Parfumurile purtate discret.

Enrique Iglesias- Deeply Yours fragrances


Ma incanta ideea de parfum - pereche. Acea combinatie perfecta, care se inlantuie intr-un dans sincronizat, pastrandu-si identitatea in imbratisare, devenind in acelasi timp un intreg. Cam aceasta este imaginea mea, despre Deeply Yours fragrances.


**
Povesti despre parfum s-au spus si scris "o mie". Se folosesc cuvinte frumoase care parca potenteaza exagerat norul parfumat in care te invaluiesti. Simt ca am nevoie de aer, urgent! :))
Parfumul este discretie. Este pasiunea usor diluata, care, odata pulverizata, actioneaza ca un catalizator si uneste sufletele in amintirile ce se nasc in prezenta lui.
Parfumul nu este apa! Si nici nu inlocuieste aerul. Este ceva misterios, care atrage ca un magnet, dar are un caracter efermer si tocmai de aceea iti doresti sa nu se termine, sa ii poti simti alaturi prezenta discreta si sa il redescoperi cu bucurie, de fiecare data. E ceva... pretios.

Poate (revenind la o alta piesa a lui Enrique), ar fi frumos daca s-ar folosi parfumurile mai "delicat". Poate ne-am privi cu coada ochiului, zambind, incercand sa patrundem misterul unui parfum. Poate nu am mai spune de la zece metri [ in cazuri fericite ], ah uite parfumul y si nu ar trebui sa ocolim  persoana respectiva si durerile de cap aferente. Poate nu ne-am trezi ca mirosim a diverse parfumuri atunci cand imbratisam un prieten caruia i s-a "stricat" pulverizatorul de la sticluta. Poate ar fi mai bine sa fie personalizam parfumurile, folosindu-le cu masura; sa le facem ale noastre.

0 comments :

Trimiteți un comentariu