joi, 22 iunie 2017

Bucuriile de peste an - Iunie 2017


Buuuna!
Iata-ne la cea de-a sasea editie a bucuriilor din acest an.
[ Adaugare din 26 iunie: Stiu ca articolul a fost programat pentru 22, dar luna aceasta am avut o "batalie de dus". Am scris pe facebook ca sunt in vacanta. Adevarul este ca mi-am dorit enorm ca la final sa spun ca a fost o vacanta mai altfel, din care am iesit mai sifonati, dar toti. Pe 22 inca eram toti... dar ne pregateam de despartire si nu am fost in stare sa mai intru sa il finalizez. De fapt inca ma mobilizez greu, dar el ar fi vrut sa fiu puternica si sa aduc in continuare putina bucurie, asa cum pot .... Deci, dragul meu copil frumos si bland pentru tine!! ].
 In iunie, bucuria va fi un ingeras.
💙 Cum participati: va inscrieti in colectia de mai jos, adaugand link catre bucuria despre care vreti sa povestiti. Puteti sa inscrieti oricate bucurii vreti, dar nu uitati sa faceti articole separate pentru fiecare  in parte :).
💖 Ce fel de bucurii pot participa: de la un zambet oferit cuiva drag intr-o poza, la bunatati pregatite cu multa iubire, la mici lucrusoare facute de mana, la desene etc.
💚 Perioada in care se pot face inscrieri:  22-30 iulie (23:55)
(Atentie! Puteti inscrie in fiecare luna articole publicate incepand cu prima zi din luna respectiva - chiar daca perioada este 22- penultima zi din luna ).
💛 Ce pregatesc in iunie pentru voi? Un ingeras amigurumi  (altu; decat cea din imagine) - pe care o veti putea vedea in articolul de  pe 30 iunie (cand va fi ales automat, de catre broscuta Inlinkz, castigatorul). [de indata ce se va rezolva problema cu gazduirea imaginilor de pe blog]/
💜 Cand se expediaza premiile? O data la trei luni, daca nu reusesc mai repede :)
[pana la sfarsitul lunii iulie inceputul lui august in acest caz ]




💟
Nota: Daca ai castigat bucuria si vrei ca luna viitoare sa oferi si tu o mica surpriza, creata cu drag, da-mi de veste pentru a putea pune la cale impreuna urmatoarea editie. Aceasta nu este o obligatie, desigur! 😊
 💟💟
Surpriza!! Pana pe 30 iulie puteti inregistra si bucuriile de pe luna aprilie si bucuriile de mai - am redeschis optiunea, deci mai aveti o sansa. Singura conditie este sa fie o bucurie din luna aprilie / mai a acestui an si desigur sa aiba articolul ei dedicat :).
💟💟💟
Daca vreti sa ne sustineti in continuare pentru a folosi serviciul inlinkz platit o puteti face printr-o mica donatie paypal. Costul abonamentului pe luna este aproximativ 3euro. 
Multumim :)!

2 comments :

coco spunea... [Raspunde]

simpatica tare papusica, imi plac aceste lucrusoare facute cu dragoste! vacanta placuta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco multumesc mult - este una dintre marturiile pe care le-am facut surioarei mele cand s-a maritat :).
O ingerasa :D.
Multumesc mult, la fel :*!

Trimiteți un comentariu