duminică, 4 iunie 2017

Proiecte din si cu fetru -2016-

In 2016 am reusit sa va povestesc despre si sa va fac cunostinta cu Sakura - una dintre cele mai frumoase papusele amigurumi in kimono.
Am recreat inimioare din fetru - cea cu foc si gheata mi s-a parut foarte frumoasa de la bun inceput. Chiar am transformat-o intr-o bucurie :).
Am folosit fetru si intr-un mic tablou in pasi de dans. Ador proiectele (mai ales tablourile mixed media) si ori de cate ori am ocazia si timpul necesar spun da cu bucurie unei provocari creative de gen.
Am reusit sa va povestesc putin despre iepurasii realizati pentru editia pdf Pascala din Revista Atelierul, dar si despre unicornul curcubeu (inca putin - si mai am de povestit despre el, deci va mai urma).
Am creat primul bradulet decoratiune pentru micul N si m-am bucurat sa il vad jucandu-se cu ea... si multe creatii cadou pe care le-am oferit ca premii (si nu numai) cu mult drag.
Dar sa vedem cum arata mai jos, cum arata mozaicul proiectelor din si cu fetru realizate si publicate in 2016:




Pe pagina Handmade veti gasi multe alte proiecte interesante lucrate din diferite materiale si in tehnici variate; cele cu si din fetru (din alti ani) sunt grupate pe ani, pe subpagina Proiecte din si cu fetru .

💙💖💚💛💜

Organizarea in tabel cu imagini este posibila datorita serviciului Inlinz platit. Incepand cu iulie 2017 nu vom mai beneficia de acest serviciu. Ne poti sustine cu o donatie via Paypal - Copilarim si noi iti vom oferi in schimb un bilet pentru tombola de sfarsit de an pe care o vom organiza. O luna de abonament inseamna aproximativ 3 euro. Multumim :)!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu