joi, 8 iunie 2017

Proiecte cu Tricotin 2015-2016

Unul dintre cele mai amuzante aspecte in crearea proiectelor cu tricotin este atunci cand vreau sa lucrez un snur mai lung... Uneori ma urcam pe cate un scaun, alteori prindeam snurul de greutate - acum mi se pare foarte amuzant cum ma straduiam eu sa gasesc cea mai buna solutie, sau sa realizez snururi egale ca dimensiuni.
Bratara curcubeu este una dintre preferatele mele (foarte, foarte purtata cu drag in plimbarile alaturi de Dodo).
Coronita Omului de Zapada (cea micuta) este iar una dintre creatiile mele preferate. A fost si premiu oferit la concursul cu bradul impodobit, asa ca a plecat spre casuta ei, pentru a aduce bucurie.
Si pentru ca tot a fost vorba de bucurie... una dintre bucuriile pregatite pe blog anul trecut a fost si cea cu macul. Un mac rosu crosetat prins de un colier lucrat cu un verde crud, foarte frumos. pur si simplu semana cu un lan de grau (inca verde) pe care se legana un mac solitar.

Dar iata mai jos, cum arata mozaicul proiectelor realizate cu morisca tricotin si publicate in perioada 2015-2016:




Lista proiectelor cu tricotin publicate pe blog in perioada 2015-2016:


 

Pe pagina Handmade veti gasi multe alte proiecte interesante lucrate din diferite materiale si in tehnici variate .

💙💖💚💛💜

Organizarea in tabel cu imagini este posibila datorita serviciului Inlinz platit. Ne poti sustine cu o donatie via Paypal - Copilarim si noi iti vom oferi in schimb un bilet pentru tombola de sfarsit de an pe care o vom organiza. O luna de abonament inseamna aproximativ 3 euro. Multumim :)!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu