marți, 6 iunie 2017

Proiecte cu Tricotin 2013-2014

Am descoperit tricotinul intamplator. Imi amintesc si acum cand am zarit acele snururi lungi care semanau oarecum cu ce crosetam eu pentru 3 in 1 dar parea tricotate. Am tot auzit povestindu-se despre un fel de ustensile cu ace batute pe dop, sau mai noile moristi de tricotat - tricotin.
Zis si facut, mi-am dorit si eu o astfel de morisca. De ce? In primul rand imi placea cum arata snururile - pot fi realizate si in dimensiuni mai mari (la lungime ma refer) si imi doream sa le intergrez in proiectele mele. In al doilea rand... ei bine, un snur pe care cu tricotinul il fac in 5 minute (dureaza mai mult doar daca firul pune probleme - prea subtire, gros etc.), cu croseta imi ia cateva ore, in care mai ca ametesc, adorm si croseta mea de 2.5 imi face un sant in deget 😂).
Asadar mi-am luat un tricotin micut, bleumarin si am trecut la treaba.

Si iata mai jos, cum arata mozaicul proiectelor realizate cu morisca tricotin si publicate in perioada 2013-2014:





Lista proiectelor cu tricotin publicate pe blog in perioada 2013-2014:
- A.C. " Violet "
- Provocari Verzi - "Traistuta" 
- A.C. 03 "Iarna pe ulita"
- A.C. 10 "Poinsettia in zapada"
- A.C. 17 "Swap RA 2013"
- A.C. 20 "M. Copilarim 2013" 
- A.C. 21 "Colier Rainbow - Impodobim Bradul V"



Pe pagina Handmade veti gasi multe alte proiecte interesante lucrate din diferite materiale si in tehnici variate .

💙💖💚💛💜

Organizarea in tabel cu imagini este posibila datorita serviciului Inlinz platit. Ne poti sustine cu o donatie via Paypal - Copilarim si noi iti vom oferi in schimb un bilet pentru tombola de sfarsit de an pe care o vom organiza. O luna de abonament inseamna aproximativ 3 euro. Multumim :)!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu