vineri, 2 iunie 2017

Proiecte din si cu fetru -2014-

Al treilea episod al proiectelor cu si din fetru ne poarta in anul 2014. Kimono-urile din fetru brodate au fost preferatele mele - fiecare dintre ele spune o poveste. Unul are crizanteme (cel verde), altul libelule (cel violet), unul are un fluture ce zboara pe cerul albastru si, in cele din urma (desi este primul realizat), kimono-ul papusicii mele - cu o pasare Phoenix.
Accesoriul orhidee (ce impodobeste papusica imbracata in violet) este inspirat chiar de una dintre orhideele mele. Are doua capete (o orhidee inflorita intr-o parte si un boboc in cealalta) si este accesoriul meu preferat.
Am lucrat si alte cateva decoratiuni, colierul cu poinsettia, unul dintre premiile oferite la concursul nostru de impodobit bradul.
Dar iata mai jos, cum arata mozaicul proiectelor din si cu fetru realizate si publicate in 2014:




Lista proiectelor din si cu fetru publicate pe blog in 2014:
4 
Shi
Martisor @ Revista Atelierul II  
M.A.A.M.  
- Vise Orientale - pe CDB
Contrastul culorilor complementare @ Revista Atelierul
2111
Fluturasi
Gentuta cu floare 
A.C. 10 "Poinsettia in zapada"
A.C. 13 "Braduti din fetru tricolori"
A.C. 20 "M. Copilarim 2013"
A.C. 23 "Poinsettia"



Pe pagina Handmade veti gasi multe alte proiecte interesante lucrate din diferite materiale si in tehnici variate; cele cu si din fetru (din alti ani) sunt grupate pe ani, pe subpagina Proiecte din si cu fetru .

💙💖💚💛💜

Organizarea in tabel cu imagini este posibila datorita serviciului Inlinz platit. Incepand cu iulie 2017 nu vom mai beneficia de acest serviciu. Ne poti sustine cu o donatie via Paypal - Copilarim si noi iti vom oferi in schimb un bilet pentru tombola de sfarsit de an pe care o vom organiza. O luna de abonament inseamna aproximativ 3 euro. Multumim :)!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu