vineri, 30 iunie 2017

ANUNT

😐 Dragi prieteni,
Astazi se implineste o saptamana de cand dragul meu prieten Dodo a plecat catre o lume mai buna (sper din tot sufletul). Ma pregateam sa recuperez articolele din draft (in ultima perioada nu m-am mai putut ocupa de nimic ) cand am primit o lovitura "sub centura" - se pare ca politica photobucket s-a schimbat si nu mai pot folosi imaginile gazduite la ei decat daca am cont platit. Avand in vedere faptul ca am tot citit feedbackuri nu tocmai ok despre serviciile lor platite voi incerca sa gasesc o alta solutie. Deocamdata insa nu am nicio idee - oricum blogul va ramane in picioare, sunt foarte multe fotografii gazduite pe blogger (asadar nu este blocat cu totul). Pentru ca este vorba de un volum de 8 ani de munca va trebui sa ma gandesc foarte bine cum sa rezolv problema. Totusi in luna iulie voi incerca sa organizez pe cat posibil blogul (am achitat ieri abonamentul pe iulie de pe inlinkz si ar fi pacat sa se piarda) si cu siguranta vor exista si bucuriile de iulie. Apoi vom mai vedea. 
Sper sa nu ne uitati, sa ne ramaneti alaturi (si proiectul Provocari Verzi este afectat de aceasta decizie - si acolo am oprit activitatea, dar fiind un volum mai mic de articole este posibil ca acolo sa revenim in toamna mult mai usor).
Cu drag si speranta,
Rux😕

2 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Vai cat imi pare de rau.Mai ales ca stiu ca Dodo nu era pentru tine doar un animalut de companie ci un priete.\un priten vechi si loial...
Imi pare tare,tare rau..stiu cat il iubeai..
Dragul de el...
Sper sa fiti bine si cu blogul si tu...
Imbratisari si zambete iti doresc...

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet te imbratisez si eu draga mea prietena :*!!

Trimiteți un comentariu