luni, 9 mai 2016

Fetita Albastra


"Timp, incotro mergi, pe ce meleaguri noi, grabit alergi?"
Parca asa era, nu?
Mi-am cumparat de curand un teanc de carti. Si am si citit din ele - m-am rasfatat, nu zic nu, dar nu imi ajunge timpul sa fac tot ce mi-as dori. Si urmeaza o perioada aglomerata. Eiiii.... dar sa va arat mai bine un semn de carte cu fetita. In total am facut vreo 5 (parca) modelul acesta: albastru, mov, verde, rosu si oranj :)))))). Nici sa imi fi propus dinainte si nu s-ar fi nimerit asa.
Modelul fetitei l-am preluat mai demult de la prietena mea Alexandra -Ghemuletul Incalcit de pe blog. Era o diagrama mai bogata, dar mie fetita mi-a placut - pentru semne de carte :D.

Am ales albastru in amintirea cuiva drag si sper eu ca semnul de carte s-a odihnit fericit printre file de poveste. :)
Pe curand!!

4 comments :

Cristina DRagomir spunea... [Raspunde]

timpul asta... ne alearga pe toti. Si eu ma uit in fiecare noapte la cartea, pe care am inceput-o acum o luna, as vrea sa stau sa citesc mai mult dar nu imi rezista ochii decat la cateva pagini. Nu pot sa imi dau seama cum ai timp sa si cosi si sa lipesti lucrurile astea jucause si colorate. adica... e clar ca e vorba de pasiune :P

coco spunea... [Raspunde]

frumos semn de carte ai facut!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Cristina Dragomir In ultima perioada nu prea am mai avut timp nici eu :(.
Si se anunta tot "vremuri incarcate"... ahhhh si cate proiecte stau si ma asteapta cuminti. Nici la posta nu am reusit sa mai ajung :)).

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco Multumesc mult :D!!

Trimiteți un comentariu