marți, 3 mai 2016

SuperBlog Spring 2016 - premii -

Astazi am inceput ziua fooooarte frumos. Am primit premiul castigat de la Farmec (proba #04 "Secretul Frumusetii Fermecate "). A sunat curierul si am coborat eu cu Dodo (asa ne place noua sa ne mai plimbam si prin ploaie) sa iau punguta. 

Foarte dragut ambalat in punguta, un demachiant si o crema nutritiva de la Gervital Plant (gama cu maci :P). Daca sosea cu o saptamana in urma spre Ralu porneau. Asa o astept cu ele aici. :D

Pe mine ma tenteaza samponul din aceasta gama. Vreau sa o trimit pe Rha la magazin sa vada cum este si daca nu miroase prea puternic, il incerc si eu.  ;)) Sunt fan maci!


Actualizare 4 mai: Azi au ajuns si diploma, insotita de doua dvd-uri cu animatii. Asa ca am mai facut cateva poze pe care le atasez articolului original. 
In sfarsit pot spune ca s-a incheiat editia de SuperBlog Spring (si am primit si cadouri de la iepuras... lol - desenele sunt ale mele, sa fim intelesi! Ok, le impart si cu micul N -  de fapt, abia astept sa ma uit la ele alaturi de el. :D).


Si astfel mi-am marit colectia de la Empire Film ( #06 "Bun Venit in.... Animatia" ) cu inca doua titluri: Sta sa ploua cu chiftele (pe care l-am vazut deja la tv - e foarte dragut si Stuart Little, pe care voiam sa il vad si l-am ratat de fiecare data cand era la tv).

Diploma mi-e tare draga! Le multumesc organizatorilor si o adaug langa cea de anul trecut. :) [ oare cea din editia de toamna cum va arata ? :D]

Am mai scris despre competitia creativa aici:
- SuperBlog Spring 2016 - impresii -
- Spring SuperBlog 2016 (lista articole participante)


2 comments :

Cristina DRagomir spunea... [Raspunde]

a fost foarte frumos din partea celor de la EmPire Film ca au oferit DVD-uri tuturor participantilor.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Cristina Dragomir da, asa este :P! Mi-am mai completat colectia de animate :D.

Trimiteți un comentariu