sâmbătă, 7 mai 2016

Tutorial: Decoratiune din Aluat

Buna!!
Ieri v-am povestit despre cum am realizat un Breloc din Aluat. Astazi este randul decoratiunii primavaratice, realizate pentru orhideele din balcon.


Elementul central este o "tablita" din aluat, pe care sunt conturate (cu ajutorul unei scobitori) inimioare. Aveam doua astfel de tablite, am ales-o pe cea la care puteam atasa sistemul de prindere pe verticala.


Am ales  margeluta de lemn rosie si un pom-pom alb, zale cuprate si o agrafa pentru hartie. Am avut putine emotii cand am atasat zalele tablitei. Dar din fericire nu au fost probleme.
Am colorat cu pixuri cu gel inimioarele - a fost destul de dificil pentru ca suprafata era "denivelata". Dar au iesit tare dragute. Ma gandesc ca date cu lac, decoratiunile ar fi mai rezistente si... poate chiar mai dragute. Poate as putea incerca cu lipic de orez... :D.
Am folosit creion pentru fundal :) [ numai background imi venea in minte.... :)))) ]. Si asa au avut si florile un martisor - decoratiune ;).
Aceasta decoratiune face parte din proiectul tutorial publicat in luna martie in Revista Atelierul. Daca va inspira tutorialul din revista, imi puteti trimite creatiile voastre pe adresa rux.tetiu@revista-atelierul.ro .  Este valabil pentru toate tutorialele publicate de mine in Revista Atelierul. Mi-ar placea ca la finalul fiecarui articol sa cream o mica galerie foto cu creatiile celor pe care i-am inspirat. Cred ca ar fi dragut :).
Pe curand!!

2 comments :

MatrioshkaHandmade spunea... [Raspunde]

Simplu dar cu un mare efect ;) love it!

copilarim spunea... [Raspunde]

@maria parapuf Ma bucur mult ca iti place :D!!!

Trimiteți un comentariu