marți, 10 mai 2016

Bucurii de mai

Buna!!
Pentru ca imi place sa impart bucurie (atat cat pot, dar din toata inima) am lansat o noua provocare - lunara: Bucurii de peste an.
Iata ce aveti de facut pentru a participa! Scrieti despre bucuriile pe care le faceti cuiva drag, sau chiar voua, in luna mai (puteti alege daca vreti sa realizati un singur articol pentru toate bucuriile, sau mai multe articole - pentru fiecare bucurie cate unul).

Le inscrieti in colectia de mai jos, iar la finalul lunii broscuta  va alege un castigator care va primi in dar o bucurie pregatita cu drag de mine. In mai  - un colier 3in1 cu brosa mac.
Despre ce fel de bucurii sa scrieti, va intrebati poate? Hmm de la un zambet oferit cuiva drag intr-o poza, la bunatati pregatite cu multa iubire, la mici lucrusoare facute de mana, la desene etc.
Va puteti inscrie in perioada: 11 - 30 mai 2016 (23:55)
Asteptam cu entuziasm sa vedem cum arata bucuriile lunii mai!!
*Premiul nu este cel din imaginea folosita la inceputul concursului. El va fi realizat pe parcursul lunii mai si il veti putea vedea pe 31, cand vom anunta castigatorul.
Mi-am propus sa ma inspir din diferite creatii prezentate pe blog de-a lungul timpului, dar fiecare premiu va fi unicat, special creat pentru Bucuriile de peste an.
Important: Expedierea bucuriilor castigate in perioada ianuarie - iunie (inclusiv) se va realiza in decursul iulie. Va multumesc pentru intelege :)!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu